Abone Ol

Teknede seks yaparken sevgilisine basılınca..

İngiltere'de sevgilisi tarafından teknede başka bir adamla sevişirken yakalanan kadın, erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Teknede seks yaparken sevgilisine basılınca..

The Mirror'ın haberine göre; Oxford Kraliyet Mahkemesi'ndeki duruşmada, Tony Steggles'la cinsel ilişkiye girmek üzere olan Natasha Elderfield'ın (41), o sırada tekneye gelen erkek arkadaşı Robert Dobinson'ı (41) kalbinden bıçakladığı ifade edildi.

Savcı Charles Ward-Jackson, Dobinson'ın, Elderfield'la paylaştığı tekneye geldiğinde Steggles'ı pantolonunu indirmiş halde bulduğunu belirtti. Bunun üzerine çıkan kavgada Elderfield, Thames Nehri kıyısındaki teknenin dışına kadar kovaladığı erkek arkadaşını bıçakladı.

Savcı Ward-Jackson mahkemede olayın ayrıntılarını şöyle anlattı: "Müzik dinleyip dans ediyorlardı ve ortam çok ateşli bir hâl aldı. Elderfield'ın üzerinde kısa bir elbise vardı. Bir süre sonra yakınlaştılar ve cinsel ilişki noktasına geldiler." Dobinson'ın bu durumu bildiğini ya da ilişkilerinden şüphelendiğini söyleyen Ward-Jackson, "Kısa süre içinde Dobinson tekneye geldi. Elderfield ile Steggles kabindeydi ve sevişmek üzereydiler" dedi.

İki çocuk annesi Natasha Elderfield, mahkemede cinayet suçlamasını reddederken, Robert Dobinson'ın yanlışlıkla bıçağın üstüne gittiğini iddia etti.