Abone Ol

Üniversiteli kıza nasıl tecavüz ettiğini böyle anlattı

İstanbul Sarıyer Maslak’ta üniversite öğrencisi E.A.'ya cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Fatih Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Üniversiteli kıza nasıl tecavüz ettiğini böyle anlattı

İSTANBUL Sarıyer'de, Kırgız uyruklu bir üniversite öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen Fatih Y. tutuklandı. Fatih Yılmaz ifadesinde suçlamaları kabul etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Fatih Y., savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi 5.Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Fatih Y., 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'gece vakti, yol kesmek suretiyle ya da konut veya iş yerinde yağma' suçlarından mevcut delil durumu, müştekinin beyanı, şüphelinin suçunu kabul etmesi ve adli raporlar dikkate alınarak tutuklandı.

HER ŞEYİ KABUL ETTİ

Fatih Yılmaz’ın ifadesinde suçunu kabul etmesi ve olayı soğukkanlı bir şekilde anlatması ise dikkat çekti. İfadesinde uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen Fatih Yılmaz, olay günü de uyuşturucu madde kullandığını belirtti. Genç kızı gördükten sonra arkasından yürümeye başladığını anlatan Yılmaz, üst geçitten indikten sonra E.A.’yı kolundan tutarak karanlık alana doğru götürdüğünü söyledi. Tecavüz suçlamasını kabul eden şüpheli, E.A’nın çantasında bulunan 60 lirasını ve cep telefonunu alıp evine gittiğini de ifadesinde kabul etti.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

İstanbul’da üniversite öğrencisi olan 22 yaşındaki E.A. emniyete giderek tecavüze uğradığını ve cep telefonu ile 60 lirasının gasp edildiğini söyledi. Üniversite öğrencisi genç kızın Maslak’ta bir üst geçidin altında tecavüze uğradığını söylemesi üzerine çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin kimliğini tespit etti. 27 yaşındaki şüpheli Fatih Yılmaz’ın otobüsle Mersin’e gittiğini, sonrasında da Kıbrıs’a kaçacağını belirleyen ekipler hızla harekete geçti. Adana otobüs terminalinde gözaltına alınan Fatih Yılmaz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.