Abone Ol

Tecavüze uğrayan genç kadının yardım çığlığı sosyal medyayı salladı

Medyafaresi.com özel haber- Kendisine tecavüz eden ve zorla evlenip şiddet uygulayan adamdan boşanan genç kadın, eski kocasının yargılandığı davayla ilgili sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı.

Tecavüze uğrayan genç kadının yardım çığlığı sosyal medyayı salladı

Yaşadığı tecavüz ve şiddet dolu yılları paylaşan 23 yaşındaki genç kadının çığlığına sosyal medya sessiz kalmadı. Genç kadın yaşadıklarını yazdı ve sosyal medyada yarınki duruşma için destek istedi.

İşte genç kadının sosyal medyada paylaştığı mesajları:

sesimiduyurmakistiyorum
@sesimiduyurmak

Merhaba ben 23 yaşında genç bir kadınım. İsmimin şimdilik bilinmesini istemiyorum. Sizlere başımdan geçen kabus dolu günleri anlatmak istiyorum. 2017 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde araştırma görevlisi olan 30 yaşındaki hocam tarafından tecavüze uğradım.

İçeceğime ilaç atarak tecavüz etti, bana tecavüz ettiği anları videoya çekip görüntüleri internette paylaşacağını ve aileme göndereceğini söyleyerek beni tehditle evlenmeye zorladı. Görüntülerin yayılmasından korktum o yıllarda tecavüz olayını aileme anlatmayıp evlendim mecbur

Evlendikten sonra şiddet görmeye başladım hayatın zindana döndü vücudumda morluklar oluştu, üzerime kızgın çatal batırdı, işkence gördüm, cinsel saldırıları giderek arttı, artık dayanacak gücüm kalmamıştı, şikayetçi oldum, tutuklandı ama kimse beni yargılamasın.

Kimsenin başına benim başıma gelenler gelmesin istiyorum, bu kişinin başka kadınlara da aynısını yaptığını mesajlarında yakaladık, şimdi tutuklu ama destek istiyorum ses verin istiyorum

2017 yılında içeceğime ilaç atarak bana tecavüz etti. Bu anları kayıt etmiş. Benimle birlikte olmak istedi fakat kabul etmeyince görüntüleri izlettirdi. Bana bu görüntüleri ailenle okuldaki arkadaşlarınla ve o iğrenç sitelerde paylaşırım seni rezil ederim diyerek tehdit etti

Evleneceksin benimle dedi aileme söyleyemedim utandım keşke söyleseydim. Mecburen kabul ettim hayatım zehir oldu. Okulumu da bıraktım.

Ben evlendikten sonra okulda bazı kızlar bana yeter artık çek şu kocanın elini üstümüzden diyordu. Sonra öğrendim ki aynı iğrenç olayları onlara da yapmış. Zorla ya da para karşılığı birlikte olmak istiyormuş.

Bilgisayarı vardı. Tüm görüntüler ondaydı. Ben şikayetçi olunca bilgisayardaki hard diski söktü ve denize attı. Hadi şimdi bulsunlar dedi. O gün beni darp etti ve iki gün eve kilitledi

Ben tek başıma hukuk mücadelesi veriyorum boşanma davasıda açtım. Samsun 1. Ağır ceza mahkemesinde eşe karşı nitelikli cinsel saldırı eşe karşı eziyet suçlarından tutuklu olarak yargılanması devam ediyor. Beni yanımda olun beni yargılamayın.

İşte sesimiduyurmakistiyorum adlı kullanıcının o tweetleri:

Tecavüze uğrayan genç kadının yardım çığlığı sosyal medyayı salladı - Resim: 1

Tecavüze uğrayan genç kadının yardım çığlığı sosyal medyayı salladı - Resim: 2

Medyafaresi.com