Abone Ol

Yobazlar İçki İçen Vatandaşları Taciz Etti!

Daha önce birçok kez İstanbul'un farklı semtlerinde alkol içen vatandaşları rahatsız eden, kendilerine 'Tebliğciler' diyen gerici topluluk bu defa Kadıköy'de ortaya çıktı. Vatandaşlar kendilerini rahatsız eden 'Tebliğcilere' tepki gösterdi.

Yobazlar İçki İçen Vatandaşları Taciz Etti!

Kendilerine 'Tebliğciler' diyen gerici bir grup, gece boyunca Kadıköy'de sokakta oturanları taciz etti. Hemen her masanın tepki gösterdiği ve yurttaşların kendilerini rahatsız etmemelerini istediği grup, masaları taciz ederken görüntülendi.

Gericilerden birinin alkol tüketilmemesini istedikten sonra “Hocanın görevi ölüm gelmeden hatırlatmak, berber tıraş eder doktor muayene eder. Hoca da hatırlatır” şeklinde konuşması dikkat çekti.

Masada oturanlar ise buna “Bizim böyle bir isteğimiz oldu mu? Doktora gidiyoruz mesela muayene olmaya. Diyoruz ki benim bir rahatsızlığım var. Bizim sizden hatırlatma gibi bir isteğimiz oldu mu? Siz şu an taciz ediyorsunuz bizi bu masada otururken” diye tepki gösterdi. Bunun üzerine gerici grup “Yok taciz değil, sıkıntı yok. Selamlaşma. Allah’a emanet olun” diyerek bölgeden uzaklaştı.