Abone Ol

Tayyip Erdoğan'dan, Erbakan'a büyük vefasızlık!

Erdoğan, Baykal'ı vurmak için Milli Görüş Lideri Erbakan'ı nasıl harcadı?

Tayyip Erdoğan'dan, Erbakan'a büyük vefasızlık!

Ömer Faruk Eryılmaz'ın haberi
www.MarmaraHaber.Net

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı vurmak için Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı mahkûm etti.

İŞTE O SÖZLER


HOCA'YA VEFASIZLIK
Refah Partisi'nden İstanbul İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tayip Erdoğan'ın, "kayıp trilyonlar" adlı haksız ve hukuksuz olduğu toplumun vicdanınca kabul edilen bir dava da yargılanan ve ev hapsi cezası ile cezalandırıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından affedilen Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'la ilgili söylediği sözler "vefasızlık" olarak değerlendirildi.

Başbakan Erdoğan, dün 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Trabzon 3. İl Olağan Kongresi'ne katıldı.

Burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkan'ı Deniz Baykal'ı eleştiren Başbakan Tayip Erdoğan'ın kurduğu cümleler tam manası ile vefasızlık ve haksızlık olarak değerlendirildi.

BAYKAL'I EZMEK İÇİN ERBAKAN'I ÇİĞNEDİ

Erdoğan, CHP Liderine seslendiği konuşmasında "kayıp trilyonlar davası" ile ilgili olarak Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Deniz Baykal ile eşdeğer gördü ve şunları söyledi: "Önce bu milletin vergisinden, sana verilen paranın bir trilyonunu nerede harcadın bunun hesabını ver. Bak Anayasa Mahkemesi seni mahkûm etti. Senden önce başka bir siyasi de böyle yapmıştı. Bundan yargılandı. O mahkûm oluyor da acaba sen niye mahkûm olmuyorsun? Burası bende soru işaretleri doğuruyor, burası önemli." dedi.

DAVAYI AÇAN SAVCI "HAKSIZLIK ETTİK" DEMİŞTİ

Bilindiği gibi Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Genel Başkanı olduğu Refah Partisi 28 Şubat sürecinin koşullarına uygun olarak hukuksuz bir şekilde kapatılmış ve dönemin Başsavcısı (Vural Savaş) bu davada haksızlık yaptığını itiraf etmişti. Hukuksuzluk ve anayasal ilkeler çiğnenerek yargılanan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, kendi partisinin harcamalarını şahsına kullandı gibi algılatılacak medya bombardımanıyla haksız yere itham edilmiş ve dava uzun yılların ardından Erbakan'ın mahkûmiyeti ile sonuçlanmıştı