Abone Ol

Taylor Swift'in klibindeki 1 dolar ne?

Swift'in yeni klibindeki bir sahnede mücevherlerin arasına gizlenen 1 dolar, şarkıcının dikkatli hayranlarınca fark edildi.

Taylor Swift'in klibindeki 1 dolar ne?

Taylor Swift'in yeni klibindeki bir sahnede mücevherlerin arasına gizlenen 1 dolar, şarkıcının dikkatli hayranlarınca fark edildi. Sosyal medyada, bu 1 doların, Swift'in, taciz davasında kazanmış olduğu 1 doları temsil ettiği yorumları yapıldı.

ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in, yeni albümü 'Reputation'da yer alan 'Look What You Made Me Do' adlı şarkısına çektiği klipteki bir ayrıntı, ünlü yıldızın Twitter'daki takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Sputnik’te yer alan habere göre; klibin, Swift'i mücevherlerle doldurulmuş bir küvette yatarken gösteren bir sahnesine dikkatli bakıldığında, sol üst taraftaki 1 dolar fark ediliyor.

Sosyal medya kullanıcılarının görüşü, Swift'in bu ayrıntıyla DJ David Mueller'e açtığı ve sembolik 1 dolar kazandığı karşı taciz davasına gönderme yaptığı yönünde...

Her ne kadar bazı kullanıcılar klibin davanın sonuçlanmasından önce çekilmiş olduğuna dikkat çekse de, klibin yönetmeni Joseph Khan çekimlerine mayısta başlanan klibin çekimlerinin son ana kadar sürdüğünü belirtmişti.