Abone Ol

Taylor Swift, Kim Kardashian tarafından sahtekâr ilan edildi!

Biz güvenliğimizin, huzurumuzun, geleceğimizin derdine düşmüşken, internet daha sudan sabundan bir konuyla çalkalanıyordu geçen hafta…. Süperstar Taylor Swift’in imajı yerle bir oldu!

Taylor Swift sahtekâr ilan edildi!

Süperstar Taylor Swift’in imajı yerle bir oldu, tek bir hamleyle pop prensesliğinden düşürüldü, ‘sahtekâr’ ilan edildi. Üstelik bu hamle, Kim Kardashian tarafından yapıldı! Peki Kim’in fendi Taylor’ı nasıl yendi?


Biz güvenliğimizin, huzurumuzun, geleceğimizin derdine düşmüşken, internet daha sudan sabundan bir konuyla çalkalanıyordu geçen hafta…. Süperstar Taylor Swift’in imajı yerle bir oldu, tek bir hamleyle pop prensesliğinden düşürüldü, ‘sahtekâr’ ilan edildi. Üstelik bu hamle, Kim Kardashian tarafından yapıldı! Peki Kim’in fendi Taylor’ı nasıl yendi? İşte kafa dağıtmak isteyenler için küçük bir Hollywood güncellemesi…


Geçen hafta Twitter’dan gündemi anbean takip etmeye çalışırken karşınıza çıkan #KimExposedTaylorParty hashtag’ine rastlamayanınız var mı?   “Bu da nesi” diye -anlık bile olsa- düşündüyseniz, açıklayalım. Bu, Kim Kardashian’ın ikinci ‘interneti kırma’ girişimi. Ve yine başarıyla sonuçlandı. Bu sefer hedefinde, 7 yıldır ara ara kapıştığı şarkıcı Taylor Swift vardı. Kardashian, elinde gitarı, dudaklarında kırmızı ruju komşu kızı edasındaki Taylor Swift’in imajını yerle bir etti. Hem de Snapchat’te, tek bir paylaşımla....

İnternet sitelerinde gezerken Taylor’ın bugüne kadar herkesi nasıl da kandırdığına dair makalelerle dolup taşmasının nedeni, işte bu. Peki ne oldu da, yere göre sığdırılamayan müzik endüstrisinin bir numaralı prensesi, bir anda alaşağı edildi?

ONU BEN MEŞHUR ETTİM!

Taylor Swift, Kim Kardashian tarafından sahtekâr ilan edildi! - Resim: 1

Kısaca hatırlayalım: 2009’dan beri Grammy, VMA gibi ödül törenlerinde kapışan, sonra da sosyal medyada barışan Kanye West-Taylor Swift ikilisi son dönemde iyi geçiniyordu. Ancak Kanye West’in ‘Life of Pablo’ albümündeki ‘Famous’ parçasıyla barış çubuğu kırıldı. West’in şarkısında “Hâlâ Taylor’la yatabileceğimizi düşünüyorum/O f... ben meşhur ettim” sözleri. Taylor, (yine) Grammy Ödül Töreni’nde “Şöhretimi kendine mal etmeye çalışanlara başarım hediye olsun” tadında konuşma yaptı. West “Ondan onay almıştım, çok beğenmişti” açıklamasını yapsa da Swift, rap yıldızını ‘feminizm karşıtlığıyla’ suçladı. “Neyse, muhatab olmak istemiyorum” diyerek konuyu kapattı. Kimse Swift’in dürüstlüğünden şüphe etmedi. Sonuçta her türlü kalp kırıklığını, arkadaş problemlerini şarkılarına döken ‘dobra’ bir kızdı o: 2008’de kendisini kanatları altına alan dostu Katy Perry ile 4 sene sonra süperstar olup bozuştuğunda, şarkıcıyı ‘Bad Blood’ şarkısıyla gömdü. Eski aşkları Jake Gylanhaal, Joe Jonas ve Harry Stiles’ın ne kadar kötü sevgili olduklarını şarkılarında detaylarıyla anlattı. Kendi deyimiyle ‘müzikle iyileşen’ açıksözlü bir sanatçıydı. E, dostluktan yana da eline su dökülemezdi. BKZ: Lily Donaldson, Karlie Kloss, Selena Gomez gibi ünlü ve süper güzel kız çetesiyle, her an instagram’da paylaştıkları ‘sıkı’ dostluğu.... Durum buyken dürüst, dost canlısı ve ‘öz feminist’ Taylor’dan kimse şüphe etmedi. Zaten, tartışmanın diğer yanı da Kanye idi: Agresif, sinirli, Kardashian kuklası, ‘deli’ rap’çi....Kime inanırsın?

KIM KARDASHIAN’IN İNTİKAMI

Taylor Swift, Kim Kardashian tarafından sahtekâr ilan edildi! - Resim: 2

Ancak bu durum, Kim Kardashian’ın ‘belgelerle’ konuşmasıyla bitti. Kardashian, “Madem ulusal yılan günüymüş, yılanın en büyüğünün gerçek yüzünü görün” diyen bir paylaşımla Taylor Swift’in maskesini düşürdü. Snapchat’e Kanye ve Taylor’ın kayıtlı bir konuşmasını koydu. Cep telefonuyla yapılan kayıtta West, pop prensesine şarkısından bahsediyor, Taylor projeye bayılıyor. “Süper, şarkında bana yer verdiğin için çok şanslıyım” diyor. Video saniyelerle sınırlı ama West’in iddiasına göre Taylor konuşmaya şöyle devam ediyor: “Grammy’lerde sana trip attığımda manşetleri düşünebiliyor musun? Herkes bozuştuğumuzu sanacak aslında herşey ikimizin planının bir parçası olacak.” Taylor’ın manipülasyon planı imajı açısından geri tepse de, şu an popüler gündemin bir numaralı konusu. Yani, bu oyunda kaybetmek yok. Ama bakalım masum pop prensesi imajını yeniden kurtarabilecek mi? Bir sonraki rauntta göreceğiz.

hürriyet