Abone Ol

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı

Ülkesinde askeri üniformadan başka kıyafet giymeyen Tayland kralı Almanya'nın Münih kentine gittiğinde çok farklı bir imaja bürünüyor.

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı

Henüz kral olarak tahta oturmamışken Münih havalimanında çekilen görüntüleriyle tüm dünyayı şoke eden Vajiralongkorn yine aynı kentte, bu kez alışveriş yaparken görüntülendi.
64 yaşındaki Kral’ın üzerinde yine neredeyse tüm bedenini açıkta bırakan kısacık bir atlet ve altında kot pantolonla görüntülendi.
Alman Bild gazetesi, Kral’ın için ‘gizli memleketi’ olarak isimlendirdiği Münih kentinde istediği gibi giyinmeyi tercih ettiğini yazdı.

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı - Resim: 1
40 milyar dolar serveti olduğuna inanılan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’a Goi isimli sevgilisi eşlik etti.
Daha önce yayınlanan bir diğer fotoğrafta Kral, düşük belli pantolonu, atleti ve dövmeleriyle kameralara yakalanmıştı.

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı - Resim: 2
Kral, Tayland Kraliyet Havayolları'nın uçağına binmeden önce önüne serilen kırmızı halıda yürümüş uçuş ekibi ve görevlileri selamlamıştı.
Tayland eski Kralı Bhumibol Adulyadej, 13 Ekim’de hayatını kaybetmişti. 70 yıl boyunca tahtta kalan Bhumibol, dünyanın en uzun süre görev yapan kralı unvanına sahipti.Maha Vajiralongkorn, 1972 yılında prens ilan edilmişti.

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı - Resim: 3

Geleneklere uygun olarak 1978 yılında bir dönem bir Budist tapınağında inzivaya çekilen prens, daha sonra kraliyet hava kuvvetleri ve donanmasında görev yapmıştı.

sözcü