Abone Ol

Tatlıtuğ ile Fırat çifti neden ayrıldı? İdil Fırat ilk kez konuştu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ayrıldıkları haberi magazin dünyasına bomba gibi düştükten sonra İdil Fırat ilk kez konuştu. İşte Fırat'ın açıklamaları...

Tatlıtuğ ile Fırat çifti neden ayrıldı? İdil Fırat ilk kez...

"Kıvanç ile ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyler yaşamadık. Gayet dostça ayrıldık. Ayrılığımızın nedeni benim Londra'ya master'a gitmem. Araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmama adına bu kararı aldık..."

Kıvanç Tatlıtuğ-İdil Fırat aşkının bittiği haberi geniş yankı buldu. Her an evlilik kararı almaları beklenen ikilinin sürpriz ayrılığıyla ilgili ilk söylenen İdil Fırat'ın kıskançlığıydı. İddialara göre, Fırat, yakışıklı sevgilisini kıskanıyor ve hayatına kısıtlamalar getiriyordu. Tabii bütün bunlar söylentiden ibaretti. Gerçeği öğrenmek için İdil Fırat'ı aradım. Fırat, son derece mütevazı ve çok samimi sorularımı yanıtladı. İşte İdil Fırat'ın ağzından biten aşkın gerçek öyküsü:

-Bu ilişki gerçekten kıskançlıkların yüzünden mi bitti?

Kıvanç'la ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyleri kesinlikle yaşamadık. Ayrılma nedenimiz benim bir yıllığına Londra'ya mastera gitmem. Öncesinde, Londra'ya beraber gidecektik ama Kıvanç'ın işleri için bir süre burada kalması gerekti. Biz de araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmamak adına böyle bir karar aldık. Hala birbirimize çok değer veriyoruz. Gayet dostça, kardeşçe ayrıldık. Aslına bakarsanız ikimizde ilişkiyi bitirdiğimize dair konuşmama kararı almıştık.Ancak ayrılık haberinin çıkmasından beri telefonlarım susmuyor. Hatta, Kıvanç'la da konuştuk. Bu haber nasıl çıktı diye demek ki gerçekten yerin kulağı varmış.

-Londra'ya ne eğitimi için gidiyorsun?

4 sene Amerika'da George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika okudum. Şimdi de London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine 1 yıl master yapacağım. Okulum bittikten sonra dönüp dolaşacağım yer inşaat şirketimiz olacak.

-Herkes sizi evlenecek beklerken ayrıldınız...

Aslına bakarsanız öyle yazıldığı gibi aramızda evlilik, nişan gibi durumlar yoktu ama devam etseydik seneye olacak olan şeyler bunlardı. Ortak kararımız birlikte Londra'ya gidip, dönüşte yaza bir şey yapmaktı. Şimdi böyle oldu, her şeyin hayırlısı olsun. İlişkimizi fiziksel olarak ayrı kalacak olmamız yüzünden sonlandırdık.

-Babanızın Kıvanç'a olan tepkisini biliyoruz. Onunla tanışmak bile istemedi. Bu durum da ilişkinizi olumsuz yönde etkilemiş olabilir mi?

O benim babamın kendi kararıdır, böyle uygun gördü. Bu konuyla ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama hiç tanışmadıkları doğru.

-Ayrıldığınızı biliyor mu?

Daha ikimiz de kimseyle bir şey paylaşmadık bugün (dün) sizin aracılığınızla duymuş olabilir..

-Çok sevinmiştir, bayram hediyesi olmuştur.

Bilemiyorum öyle mi olmuştur (gülüyor). Ama şöyle bir gerçek var. Kıvanç sadece Türkiye'ye değil tüm Arap ülkelerinde ünü ve popülaritesi olan başarılı bir oyuncu. Herkesin bu kadar sevdiği ve takdir ettiği bir insanın bu şekilde 'istenmeyen damat' durumlarına düşmesi gerçekten Kıvanç ve ailesi için çok rencide edici bir durum.

-Babanın tepki göstereceğini bile bile bu ilişkiye nasıl 'evet' dedin?

Babam benim her şeyim, ama bazen baba-kız arasında böyle fikir ayrılıkları olabiliyor. Bir cesaret geldi herhalde (gülüyor). Her ailede olur. Babamla çok yakın ve çok samimi bir baba-kız ilişkimiz vardır. Hiçbir şekilde bunu kimse bozamaz. Kıvanç'la ilişkimizi babam değil gerçekten mesafeler bitirdi.

-O zaman Kıvanç'la severek mesafeler yüzünden ayrıldınız...

Kıvanç'ta ben de birbirimizi gerçekten çok sevdik ve çok değer verdik. 7 ay çok keyifli bir ilişki yaşadık. Ben master yaparken Kıvanç da bana eşlik etmek için orada oyunculuk workshoplarına katılacaktı. Ancak burada geri çeviremeyeceği bazı teklifler aldı ve işleri dolayısıyla burada kalmak durumunda kaldı. Son anda planlarımızda değişiklikler oldu. Sonra oturduk ne yapabiliriz acaba zorlanır mıyız diye 1 hafta boyunca konuştuk. Ayrılık kararını da 3 gün önce beraberce verdik.

-Bu kararı almak zor olmadı mı? Acı çekmediniz mi?

Tabi ki de acı çekerek, üzülerek ayrıldık, kolay değil. Çünkü birbirimize çok değer veriyoruz.

-İlişkin ve eğitimin arasında bir tercih mi yaptın?

Buna bir tercih demeyelim çünkü programımın bu olduğu aylar önceden belliydi. Master kabulüm şubat ayında geldi. Kıvanç da oyunculuk eğitimi için yurt dışına çıkmak istiyordu. Bu ikimiz için de güzel bir fırsattı ama bazen hayatta her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Ayrılığımız kolay değil ama durumumuz da zordu.

-Türkiye'nin en popüler erkeğiyle ilişki yaşamak senin için zor mu oldu?

Hayır her şey güzel ve keyifliydi onun başarısıyla hep gurur duydum.

-22 yaşında bir genç kızsın bir anda kendini medyanın içinde bulmak zor olmadı mı?

Medyayla Sezen (Aksu) ile babamın ilişkisi zamanında tanışmıştım. Ama kendi etrafımda dönmesi çok daha farklı ve zormuş.

Vatan