Abone Ol

''Tatlıses sadece tozumu alır!'' Emrah, İbo'ya neden kızdı?

MEDYAFARESİ ÖZEL - Bodrum'da sahne aldığı kulüpte Emrah'la ilgili sert açıklamalar yapan İbrahim Tatlıses'e yanıt gecikmedi

''Tatlıses sadece tozumu alır!'' Emrah, İbo'ya neden kızdı?

Her şey İbrahim Tatlıses'in Emrah'ı İbo Show programına davet etmesiyle başladı...

Emrah'ı cep telefonundan arayarak programına davet eden ancak olumsuz yanıt alan Tatlıses çıldırdı.

İbrahim Tatlıses bunun üzerine Bodrum'da sahne aldığı "Clup 63"teki programı sırasında ilginç açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı programını bir anda kesip kendisini dinleyenler arasında bulunan şarkıcı Yaşar İpek'e bakarak şunları söyledi:

"Bir zamanlar bir adam bana 'Yaşar'la konuşma, onu programına çağırma, yolda görürsen bile ne olur ona selam verme' diye ricada bulunmuştu" dedi. "Ben onu adam zannetmiştim. Meğer adam değilmiş, biz adamları severiz."

Bir anda herkes şoke oldu sustu. İbrahim Tatlıses ise "Kardeşim kusura bakma, sen benim değerli kardeşimsin, hoş geldin sefa getirdin" diyerek, Yaşar İpek'i yerine uğurladı ve ekledi: "Sen kimden bahsettiğimi biliyorsun." Bu konuşmaların ardından herkes fısıldaşmaya başlayarak, "Emrah'tan bahsediyor galiba" diye konuştu.

Emrah gazetecilere konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi, cep telefonunu kapattı.

Ancak İbrahim Tatlıses'e yanıt vermeyi de ihmal etmedi. Emrah resmi web sitesi olan www.emrah.com.tr adresinde İbrahim Tatlıses'e gönderme yaparak "Rüzgar kayanın sadece tozunu alır" yazdırttı.

İşte Emrah'ın, İbrahim Tatlıses'e verdiği yanıt:

TÜM SEVENLERİME;

BENİMLE İLGİLİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA POLEMİK YARATABİLMEK ADINA YAPILAN TÜM GİRİŞİMLERE, KOALİSYONLARA HER ZAMAN Kİ GİBİ CEVAP VERMEMEYİ, EN UYGUN BİR CEVAP OLARAK GÖRDÜĞÜMÜ BİLMENİZİ İSTERİM. BİLİNMESİ GEREKEN TEK ŞEY İSE;

"RÜZGAR KAYA'NIN SADECE TOZUNU ALIR.."

SAYGILARIMLA

EMRAH