Abone Ol

Tatlı İntikam 6. bölüm fragmanında Pelin'e büyük şok

Tatlı İntikam bu hafta da nefesleri kesen bir bölümle ekranlara gelecek. Pelin ve Sinan arasında soğuk rüzgarların estiği son bölüme Sinan'ın annesine söyledikleri damga vurdu. Tüm konuşulanları duyan Pelin gözyaşlarına boğuldu...

Tatlı İntikam 6. bölüm fragmanında Pelin'e büyük şok

Yaşanan son bölümün ardından hayranlarının merakla beklediği Tatlı İntikam dizisinden arka arkaya yeni bölüm fragmanı gelmeye devam ediyor. 6. yeni bölüme ait 3. fragmanın da yayınlandığı Tatlı İntikam'da neler olacak?

Tatlı İntikam son bölümde Pelin'in gözyaşları sel oldu. Sinan'ın tıp fakültesini bırakıpyurt dışına gitmesine neden olan kadının Pelin olduğunu öğrenen annesi soluğu Sinan'ın yanında alır. Sinan Pelin'i işe alıp tekrar onun yüzünden hatalar yapmasını istemeyen annesi tabiri ağzına geleni söyler. Sinan tam da seneler önce Pelin'e aşkınıitiraf ettikten sonra Pelin'in ona söylediği sözü söyler annesine:" Bin tane kalbim olsa birine Pelin'e vermem. Tüm bu konuşulunlar sırasında ise Pelin oradadır.

"Seneler öncesinde intihar etmek üzere olan Sinan'ı uçurumdan kurtaran elin kim olduğu son bölümün merak edilen sahnelerden biri oldu. Yeni bölümde bu elin sahibi oratya çıkacak mı?

Pelin ve Sinan'ın arasında soğuk rüzgarlar esiyor! Tatlı İntikam yeni bölümüyle 30 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen bölüm Tolga’nın kalbini kırması üzerine Sinan’ın kollarına sığınarak acısını dindirmeye çalışan Pelin, bir anda parlayıp aldatıldığını kendisinden saklayan Sinan’a ağzına geleni saydırınca afallayan Sinan, Pelin’i arabaya attığı gibi sakin sakin konuşabilecekleri bir yer arayışına girdi.

Talihsizliklerle dolu orman macerasının sonunda sığındıkları tatlı mı tatlı bir köy evinde eğlenceli dakikalar geçiren çiftimizi yüzümüzde açan güllerle izledik! Pelin’in tavuk sevme merakı şenlenince bir anda kendisini kaçan horozu kovalarken bulan Sinan, ilk öpücüklerinin bu horoz sayesinde olacağını nereden bilebilirdi ki? Biz ise hem anın romantizmine kapılıp sırıt sırıt ekrana baktık, hem de olabilecek en ilginç öpücüğün mimarı tavuğa gülmekten kendimizi alamadık!

Pelin’in ortadan kaybolması üzerine harekete geçen ailesi soluğu önce Sinan’ın evinde alıp kızlarını zorla arabaya bindirirken gören bir çocuğun sözüne aldanınca istikamet restoran oldu elbette! Fakat restoranda onları bekleyen Sinan ve Pelin değil, Meliha ve mahalle arkadaşlarıydı. Olanları yanlış anlayan bir teyzemiz fitili iyice ateşleyince bize manzarayı seyreylemek düştü. Zira müstakbel kaynanalar Meliha ve Süheyla öyle bir atışma yaşadı ki, gelecekte bunun on mislinin yaşanacağı sinyallerini aldık bile…
Sinan ve Pelin kısa köy maceralarının ardından yuvaya döndüklerinde onları merakla bekleyen sadece aileleri değildi; olanları dinlemek için can atan bir arkadaş grupları olduğunu unuttular! Geceyi baş başa geçiren çiftimizin arasında olabilecekleri kafasında kurgulayan Başak ve Simay Pelin’i, aralarında bir şey geçmediğine kati suretle inanmayan Bülent ise Sinan’ı sıkıştırınca bizim horoz mevzusu ortalığa döküldü. Minik öpücüğü en güzel tanımlayan ise Bülent oldu: “Kardeşim siz bütün gece aynı yatakta uyudunuz, öpüşmediniz ama horoz kovalarken mi öpüştünüz?”

Sinan’ın yıllar önce Tıp Fakültesi’ni bırakmasının nedenini araştıran Ceyda’nın ilk işi Meliha ile konuşmak oldu. İyi niyetli Meliha Hanım bildiği her şeyi büyük bir duygusallıkla anlatınca “O kız”ın Pelin olduğunu öğrenen Ceyda, bu kozu kendi lehine çevirmek için çalışmalara başladı! İlk işi restorandaki herkese sanki bu büyük bir sırmış gibi anlatılarak yayılmasını sağlamak, daha sonra ise Meliha ve Havva’nın kulağına gidecek büyük sırrın nelere mal olacağını izlemekti. Ceyda’nın bu zekâsını hayırlı işlerde kullanacağı günler gelecek mi, merakla bekliyoruz!

Ceyda’nın oyunları bununla sınırlı kalmadı elbette, Meliha’yı devreye sokmak Sinan’ın Pelin ile yakınlaşmasını tam anlamıyla engellemeyeceği için Tolga faktörünü büyütmesi gerekiyordu. Pelin’i en savunmasız anında, çocukların ortasında yakalayan Tolga fırsatı değerlendirip af dileyince olanlar oldu! Buna şahit olan Sinan, Pelin’e olan güvenini tekrar kaybetti ve kalbi kırıldı… Peki kalbi kırılan bir Sinan ne yapar? Doğru bildiniz, acımasızlaşır!
Pelin hakkındaki gerçekleri öğrenen Havva, aynı hızla bunları Meliha’ya yetiştirince Sinan’ın depresyon dönemlerine doğru yolculuğa çıktık. Yaşadığı hayal kırıklığının çözümünü intiharda bulan Sinan’ın umutsuzlukla bakan gözleri bizi derinden etkilerken, sonsuzluğa giden yolda onu bileğinden yakalayan el hepimizi meraklı düşüncelere sürükledi. Kim bu gizemli kurtarıcı? Kafamızdaki senaryolar bize; bölümler öncesi bahsedilen yurtdışından dönmesi beklenilen Deniz olduğunu söylüyor ama hiç beklemediğimiz biri de çıkabilir. Merak içindeyiz!