Abone Ol

Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi nedir? Hadi ipucu sorusu

Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi, Hadi'nin ipucu sorusunda yer aldı.Saat 20:30'da yapılacak Hadi yarışmasının ipucu sorusu paylaşıldı. Yarışmanın takipçileri Hadi ipucu sorusu ve cevabını araştırıyor. Peki, Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi nedir?

Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi nedir? Hadi ipucu sorusu

Hadi ipucu sorusu belli oldu. Canlı bilgi yarışması olan Hadi'nin 20.30'da yapılacak yarışması için ipucu sorusu Hadi'nin İnstagram hesabından paylaşıldı.

Yapılan paylaşımda, "Tarzan filmi günümüze kadar defalarca çekildi. Hatta çizgi film,oyun olarak da karşımıza çıkmıştır Tarzan'ın yakın dostu ve birlikte büyüdüğü maymunu bilmeyenimiz yoktur. Peki bu maymunun gerçek ismi nedir biliyor muyuz?" denildi.

Peki, Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi nedir? İşte 19 Ekim Hadi ipucu sorusu ve yanıtı...

HADİ İPUCU SORUSU - 19 EKİM

Soru: Tarzan'ın yakın dostu olan maymunun gerçek ismi nedir?

Cevap: ÇITA

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.

.