Abone Ol

Tarkan yeni albümünden cuppa şarkısını paylaştı!

Uzun yıllardır sessizliğini koruyan '' Mega Star '' Tarkan son çalışması Cubba yı müzikseverlerin beğenisine sundu. Ağustos ayında çıkarmayı albümün çıkış parçası olan cubba ile Tarkan,yaza damgasını vurmayı hedefliyor.

Tarkan yeni albümünden cuppa şarkısını paylaştı!

Ünlü şarkıcı Tarkan bir süre önce evlenmişti. Dilek Pınar ile hayatını birleştiren Tarkan günlerce gündemde kalmıştı. Dilek Pınar - Tarkan çiftinin 5 yıldır birliklte olduğu biliniyordu. Almanya'da sade bir düğün töreniyle evlenen Tarkan özellikle kadın hayranlarını çok üzmüştü. Tarkan hayranlarına bir nevi yaz hediyesi olarak Cubba isimli şarkısını yayınladı. İnternet üzerinden müzik dinleme uygulaması spotify üzerinden yayınlanan Cubba yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.

DÜN GECE YAYINLADI

Tarkan'ın son şarkısı Cubba insanı neşelendiren hızlı, tempolu tam bir yaz şarkısı. Cubba şarkısını bir an önce dinlemek isteyen müzikseverler, geceden bu yana durmadan spotify programına akın ediyor. Tarkan hayranlarından şarkı için gelen ilk tepkiler ise pek iç açıcı değil. Cubba son derece hareketli, fıkır fıkır bir şarkı olsa da Tarkan'ın yapacağı şarkılardan büyük beklentisi olan hayran kitlesini tam olarak tatmin edememiş gibi görünüyor. Tarkan'ın son şarkısı Cubba yı dinlemek isteyeler şimdilik sadece spotify ile yetinmek zorunda.Cubba özellikle tatil mekanlarında bol bol çalınıp çalınmayacağını ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

haberler web