Abone Ol

Tarkan ve Fatih Ürek'in kadınlar hamamı sefasındaki üçüncü isim kimdi???

Tarkan ve Fatih Ürek ünlü olmadan önce kadınlar hamamında sefa yaptılar. Yanlarında dönemin en ünlü kadınlarından biri vardı. Medyafaresi hamam sefası fotoğraflarının hikayesine ve nerede olduğuna ulaştı. İşte ayrıntılar!!!

Tarkan ve Fatih Ürek'in kadınlar hamamı sefasındaki üçüncü isim...

Bu sabah Orada Neler Oluyor programına katılan Fatih Ürek, internette çıkan MSN görüntüleri ve Tarkan'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu...

Star'da yayınlanan, Elif Güvendik ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu Orada Neler Oluyor programına Nilgün Belgün'le birlikte katılan Fatih Ürek şok açıklamalarda bulundu.

Bir süre önce MSN'de ortaya çıkan çıplak görüntülerin kendisine ait olduğunu kabul eden Ürek, bu fotoğrafları dağıtanları eleştirdi.

Ürek programın ilerleyen bölümlerinde ise geçmişte Tarkan'la birlikte hamamda çekilmiş fotoğrafları da bulunduğunu söyledi. Bu fotoğrafların ne zaman çekildiği ve nerede olduğu konusunda bilgi vermeyen Ürek, fotloğrafların varlığını ise itiraf etti.


Medyafaresi hamam sefası fotoğraflarının hikayesine ve nerede olduğuna ulaştı.

Yıllar Önce, Tarkan henüz ünlü olmamış, Fatih ürek de üçüncü sınıf barlarda sahneye çıkarlarken,  Çınarcıkta yolları kesişen ikili ve bir

grup arkadaşları, yine Çınarcık'a tatile gelen dönemin en ünlü kadını Sibel Gökçe ile samimiyet kurarlar. Tarkan, Sibel Gökçe ve Fatih ürek arasından tatil süresince su sızmaz. O dönemde yanlarında aynı grupta Sibel Gökçe'nin menajeri ve bir kaç erkek daha vardır.

Sibel Gökçe hep birlikte kadınlar hamamına gitme fikrini ortaya atınca hepsi kabul eder ve Çınarcık'taki kadınlar hamamına gidilir. Bu hamam sefası sırasında bir hayli ilginç fotograflar çekilir Sibel Gökçe'nin fotoğraf makinasıyla...

O fotoğraflar Sibel Gökçe ve menajerinde kalır. Aylar önce Sibel Gökçe arşivinden, Petek Dinçöz'ün 13 yaşındaki çocukluk görüntüleri de yıllarca bağlı bulunduğu Turuncu Medya'ya ait Turuncutime adlı haber sitesinde yayınlanmıştı..

Haman görüntülerinin şu anda Sibel Gökçe'de ya da Turuncu Medya da olduğu bilinmektedir.