Abone Ol

Tarık Akan'ın vefatına ünlüler ne dedi?

Vefatının ardından sosyal medyada Tarık Akan hakkında binlerce yazı ve fotoğraf paylaşılmaya devam ediliyor. Birçok ünlü Akan’ın “çocukluk aşkı” olduğunu belirtirken, hem cemiyet hayatından hem de magazin dünyasından isimler duygularını yazıya döktü.

Tarık Akan'ın vefatına ünlüler ne dedi?

Burcu Kara: Hepimizin ilk aşkı gitti. Çocukluğumuzun efsanesi, en güzel aşkların kahramanı gitti. Bize yaşattığın tüm güzel duygular için sonsuz teşekkürler uzun adam. Mekanın cennet olsun.

Engin Altan Düzyatan: Allah rahmet eylesin, nur içinde yat Tarık abi...

Şükran Ovalı: Ah canım yandı. Hababam yoklamasından biri daha gitti. Çocukluğum gitti. Sen en yakışıklıydın Damat Ferit... Bize adamlığın ve oyunculuğunla güzel şeyler bıraktın.

Demet Sabancı Çetindoğan: Türk sinemasından bir yıldız daha kaydı. Sinemanın yakışıklı jönünden üzücü haber. Kendisine rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Kenan Doğulu: ‘Bizim Aile’nin yakışıklısı, Damat Ferit’imiz, çocukluğumuz, gençliğimiz...
Işıklar içinde uyu.

Ayşegül Aldinç: Çocukluğum, rol arkadaşım ve Yeşilçam’ın gelmiş geçmiş en yakışıklı jönü... Sana veda etmek öyle zor ki...

Nilüfer: Gençliğimizin yakışıklısı güzel adam kıymetli sinema oyuncumuz Tarık Akan’ı kaybettik. Allah rahmet eylesin.

Berna Laçin: Gülüşüyle yüreğimizi ısıtan güzel adam, gidişinle yüreğimizin bam teli titriyor şimdi. Eksilmiş hissediyorum ve eksildiğimden daha çok azalmış.

Arzu Sabancı: Türk sinemasının en büyük sanatçılarından biri, en yakışıklı jönüydü. Aramızdan bir yıldız daha kaydı.

Deniz Çakır: Bu halk seni sadece filmlerinle değil, onurlu duruşunla da hatırlayacak. Çok üzgünüm. Seni çok özleyeceğiz Tarık abi...