Abone Ol

Tanrı seninle sevişmem için emir verdi dedi ve...

Spring Breakers, Pretty Little Liars gibi yapımlarla tanınan genç oyuncu Ashley Benson, kendisini sürekli taciz ettiğini ileri sürdüğü bir stüdyo görevlisi yüzünden zor günler yaşıyor.

Tanrı seninle sevişmem için emir verdi dedi ve...

24 yaşındaki Benson, "Tanrı'nın talimatları doğrultusunda seninle romantik ve cinsel ilişkiye girmeliyim" diyerek kendisini taciz eden Warner Brothers Stüdyosu güvenlik görevlisi James Gorton Jr.'ı mahkemeye verdi.

Evli olan 49 yaşındaki Gorton, bu tehditkar davranışları yüzünden Benson'a yaklaşmama cezası aldı.İddialara göre James Gorton Jr, bir yıldan fazla bir zamandır Ashley Benson'a aşık olduğunu söyleyerek genç yıldıza cinsel istek duyduğunu dile getirdi.Bazı iş arkadaşlarının iddiasına göre Gorton Ashley Benson ile evlenip sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarına da inanıyordu. Gorton'ın sadece kısa bir an göz göze geldiği Benson hakkında "Onunla çok özel bir ilişkimiz var. Konuşmadan, sessizce bana mesaj gönderiyor" dediği de ileri sürüldü.

Artık hepsi Hollywood'un en gözde, zengin ve aranılan yıldızlarından. Ancak bu zamana gelmeleri hiç kolay olmamış. Kariyerlerinin ilk dönemlerinde kapısını çaldıkları yönetmen ve yapımcılar onlardan akıl almaz isteklerde bulunup çeşitli şekillerde taciz etmiş.

İşte ünlülerin yıllar sonra çeşitli röportajlarında itiraf ettikleri, hesaplaştıkları tüyler ürperten taciz öyküleri.Henüz küçük bir çocukken önce tacize sonra da tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf eden Pamela Anderson'ın annesi kızının başına gelenlerden dolayı son derece üzgün olduğunu söyledi.

Pamela Anderson'ın 65 yaşındaki annesi Carol Anderson, İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. "Bütün bu olanlar tamamıyla şoke edici" diyen Carol Anderson "Pamela'nın başına gelenler dehşet verici. Pamela'nın bütün bunlarla kendi kendine başa çıkması da korkunç bir durum" diye konuştu.
 
Carol Anderson, olup biteni ilk duyduğunda ne yapacağını bilemez hale geldiğini, üzüntüden uyuştuğunu da sözlerine ekledi.Pamela Anderson geçtiğmiiz haftalarda konuğu olduğu 67. Cannes Film Festivali sırasında çocukluk yıllarıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. 
 
Anderson, altı yaşından 10 yaşına kadar, evlerinde çalışan bakıcı kadın tarafından taciz edildiğini söyledi.Anderson, 12 yaşına geldiğinde ise tecavüze uğradığını ifade etti. Bir arkadaşının sevgilisinin 25 yaşındaki ağabeyinin kendisini tavla öğretmek vaadiyle kandırdığını belirten Anderson, sırt masajıyla devam eden tacizin tecavüze dönüştüğünü söyledi. Anderson, okul yıllarında ayrıca bir sevgilisinin isteği üzerine altı erkekle birlikte toplu seks yapmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. Yaşadığı kötü tecrübeleri, zaten zor bir yaşam sürdüren annesini daha fazla üzmemek için kimseye söyleyemediğini ifade eden Anderson, hayvanlara olan sevgisinin kendisini ayakta tuttuğunu belirtti.
 
Bu arada Pamela Anderson'ın 30 yıldan fazla bir zaman önce başına gelen bu olayla ilgili yasal haklarının bulunduğu da ortaya çıktı.Annesi Carol Anderson ise kızının bu konuda ne yapmaya henüz karar vermediğini belirtti.

İngiliz oyuncu Thandie Newton, 2013 yılında CNN'e yaptığı açıklamada henüz gençlik çağlarındayken bir oyuncu seçmesi sırasında tacize uğradığını söylemişti.
Newton o anları şöyle anlattı: "Yönetmen bana oturmamı ve bacaklarımı açmamı söyledi. Kamera da eteğimin yukarı doğru sıyrıldığı noktaya odaklanmıştı. O dönemde o çekimin ne işe yaradığını anlamamıştım. Ancak daha sonra o tür çekimlerin Hollywood'da gece yarısı partilerinde gösterildiğini duydum."

Charlize Theron da henüz 19 yaşındayken bir yönetmenin kendisini sözde "okuma provası" yapmak amacıyla evine davet ettiğini açıklamıştı.
OK! dergisine konuşan Theron o dönemi şöyle anlatmıştı: "Hollywood'daki ilk dönemlerimde bu yönetmen beni evine çağırdı. Rolüme ait parçaları okumamı istediğini söyledi. Ama durum ortadaydı. Ben de ona 'yanlış kızı seçtin dostum' diye cevap verdim. "
Gwyneth Paltrow da kariyerinin ilk döneminde bir yönetmenin tacizine uğradığını 2010 yılında Elle dergisine verdiği bir röportajda anlatmıştı.

Paltrow "Rol denemesi için yapımcıyla görüşmeye gittim. Toplantıya yatak odasında devam edelim" teklifinde bulundu" diye konuştu.

Megan Fox ise isim açıklamadı ancak Hollywood'un bazı "efsane " oyuncularının tacizine uğradığını söyledi. GQ dergisinin İngiltere baskısına konuşan Fox "Onlarla tanışacağınızı düşünüp heyecanlanıyorsunuz. 'İnanamıyorum, bu adam benimle sohbet etmek istiyor' diye aklınızdan geçiriyorsunuz. Ama istedikleri şeyin sizinle sohbet etmek olmadığını da sonradan anlıyorsunuz" dedi.