Abone Ol

Tanju Özcan ve Epözdemir arasında tansiyon yükseldi...

CHP Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşle ilgili katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun 1,5 yıldır telefonlarına dönüş yapmadığını belirtirken "Şu anda genel merkezde 3,5 atıyorlar" dedi.

Tanju Özcan ve Epözdemir arasında tansiyon yükseldi...

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşle ilgili katıldığı tv100 canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1,5 yıldır telefonlarına dönüş yapmadığını belirten Özcan, dikkat çeken ifadeler kullandı. Özcan "CHP Genel Merkezi'ne alınmazsam orada toplanan kalabalıkla birlikte basın açıklamasını yapıp, oradan ayrılırım. İçeri alırlarsa da 'sen niye bu kadar mesafeyi yürüdün?' derlerse düşüncelerimi net bir şekilde kendileriyle paylaşırım. İçeri alacaklarını sanmıyorum" diye konuştu.

 TANJU ÖZCAN: "ŞU ANDA GENEL MERKEZDE 3,5 ATIYORLAR"
CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a da tepki gösteren Özcan, "Öztrak 'ateş olsa cürmü kadar yer yakar' demiş, aklınca küçümsüyor. Halkım deyimiyle söylüyorum; şu anda genel merkezde 3,5 atıyorlar. Sayın Genel Başkan tatilde, MYK yöneticileri bu yürüyüş acaba nasıl sona erecek, dip dalgası ne kadar büyük bunun derdindeler" ifadelerini kullandı.

ÖZCAN VE EPÖZDEMİR BİRBİRİNE GİRDİ
Öte yandan, söz konusu canlı yayına Özcan ile hukukçu Dr. Rezan Epözdemir arasındaki tartışma damga vurdu.