Abone Ol

Tanıştığı her kadını hamile bırakınca...

25 yaşındaki İngiliz, şimdiye kadar 9 kadını hamile bırakarak çocuk sahibi oldu; şimdi birlikte olduğu 10. sevgilisi de hamile.

Tanıştığı her kadını hamile bırakınca...

Sunderland kentinde yaşayan 25 yaşındaki Keith MacDonald adındaki adam ilk kez 15 yaşında baba oldu. O yaşından itibaren evlilik dışı ilişkilerden çocuk sahibi olmaya devam eden MacDonald, çocukların hiçbirene bakmadı. Hamile bıraktığı sevgililerini terk eden MacDonald, hükümeti de 2 milyon sterlin zarara uğrattı; zira, İngiltere hükümeti, işsiz ve bekar annelere çocukları 16 yaşına gelene kadar yardım yapıyor. Çocukların her birinin 16 yaşını doldurduğu gün devlete maliyetleri 2 milyon sterlini (4,661 milyon TL) bulacak.

MacDonald’ın dokuzuncu ve onuncu çocuklarını doğurmak üzere olan iki kadın, doğuma altı hafta kaldığını belirtti.

Bu kadınlardan biri olan 19 yaşındaki güzellik uzmanı Sarah Armstrong, “Eğer bana doğru şekilde davranırsa geçmiş geçmişte kalır” şeklinde konuşuyor.

15 yaşında çocuk sahibi olan MacDonald'ın şu anki sevgilisi ise 19 yaşında. Sarah Armstrong isimli 6 aylık hamile genç kadın, "bana iyi davrandığı sürece geçmişinin hiçbir önemi yok. Dokuz çocuğunu da istediği zaman görebilir, benim için sorun yok" dedi.