Abone Ol

Taner Ölmez: Çok büyük bir sorunumuz var

FOX'un reyting rekorları kıran ve kısa sürede fenomen haline dizisi Mucize Doktor'da 'Ali Vefa' karakterine hayat veren Taner Ölmez, MediaCat'ten Tuğba Dülger Özöğretmen'in sorularını yanıtladı.

Taner Ölmez: Çok büyük bir sorunumuz var

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu Taner Ölmez, MediaCat'ten Tuğba Dülger Özöğretmen ile söyleşi yaptı. Ölmez, "Herkes azıcık özen gösterse Dünya daha yaşanır bir hale gelecek" dedi.

Tuğba Dülger Özöğretmen / MediaCat

Çok büyük bir sorunumuz var

Gezegenin en naif, en cömert ve en doyumsuz kaynağının hikâyesi sona yaklaşıyor. Suyun hikâyesi, aynı zamanda bir mesele artık. Geçtiğimiz yıl Finish’in meseleyi sahiplenmesi ve onun hikâyeciliğini üstlenen Taner Ölmez sayesinde tehlike çanları ile mutlu son ihtimalleri arasında yapabileceklerimizi öğrendik.

Gezegenin geleceğine yönelik endişeleri taradığınızda, yoksunluğuna en fazla kafa yorduğunuz şey ne?

Ozon deliniyor, küresel ısınma var, mevsimler birbirine girdi. Bunların hepsini biliyordum elbette ama bu kadar yakından deneyimlememiştim. Suya muhtaçlığımızı, dünyada su savaşları yapıldığını, suyun altından daha değerli olduğunu, birbirlerinin suyunu kesen ülkeler olduğunu biliyordum ama yine de olayın ciddiyetinden bu kadar haberdar değildim. Suyun hikâyesini öğrendim. Önümüzde duran felaketi, bu zamana kadar anlamamışım belki de… Çok büyük bir sorunumuz var. Bu sorunla yüzleştikten sonra da hayatımda birçok şey değişti.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN