Abone Ol

"Tamer onu sevseydi boşanmazdı!!!" Deniz Uğur'dan zehir zemberek açıklamalar!!!

"Bende hamileyken çok kilo aldım ama rahmetli eşimle aramızda hiç sorun yaşanmamıştı" diyen Deniz Uğur, Tamer Karadağlı ile olan ilişkisini ve Arzu Balkan'a olan hislerini anlattı.

"Tamer onu sevseydi boşanmazdı!!!" Deniz Uğur'dan zehir zemberek...
Deniz Uğur, Karadağlı'nın eski eşine döneceği söylentileri üzerine sessizliğini Vatan Gazetesi'ne bozdu.

"Aşığım" dediği Karadağlı ile ilişkisi hakkında ilk kez konuşan ünlü oyuncu, aşk hayatıyla ilgili merak edilen tüm soruları yanıtladı

Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'a geri döneceği yolunda çıkan söylentilerle ilgili ne düşünüyorsunuz?
Tamer'i çok iyi tanıyorum. İstikrarlı bir kişiliği olduğunu biliyorum. Verdiği kararın arkasında durur.

'Böyle bir şey var mı?' diye sordunuz mu?
Hayır sormadım bile. Çünkü hiç ciddiye almadım. Ben kendime çok güvenen biriyim. Aklı olan kimse böyle bir durumda kıskançlık yapıp, endişelenmez. Çünkü 15 yıllık bir birliktelikten sonra yollar ayrılmışsa ayrılmıştır.

Ama birçok insan boşandıktan sonra yeniden evlenebiliyor.
Tamer'i çok iyi tanıdığım için buna ihtimal bile vermiyorum.

Arzu mağdur değil

Bu evliliğin bitmesinde kendinizi suçlu hissediyor musunuz?
Hayatta bildiğim tek doğru var. O da sevenleri sadece ölüm ayırır.

Arzu Balkan ile Tamer Karadağlı birbirlerini çok sevselerdi ayrılmazlar mıydı?
Bu sadece onlar için değil, birbirini seven herkes için geçerlidir.

Ama Arzu Balkan evliliğinin bitme nedeni olarak sizi gösteriyor.
Ben Arzu Balkan'ı kesinlikle mağdur olarak görmüyorum. Benim tanıdığım Tamer çocuğunun annesini hayatı boyunca asla mağdur etmez. Arzu hayatının baharında bir kadın. Çok genç, çok güzel bir kadın. Çok iyi ingilizce biliyor, yapımcılık, oyunculuk tecrübesi var. Arzu'yu kimsenin de mağdur olarak gördüğünü sanmıyorum. Ben onu gerçekten çok güzel ve donanımlı buluyorum. Onun gelecekte mutluluğu yakalamaması mümkün değil. Ne kadar güçlü görünmeye çalışsa da kocasını kaybettiği için acı çeken bir kadın Arzu Balkan. İnsan ilişkilerinde kazanmak, kaybetmek diye bir şey yoktur. Ölümden başka hiçbir şeyi kayıp olarak görmüyorum. Tamer ile yolları ayrılabilir, birleşebilir. Bunların hepsi hayatın önümüze getirdiği kaderdir.

Buldozer geçti

Hep böyle sakin misinizdir?
Geçmişte benim üzerimden buldozer geçti. Ben o sıkıntılı dönemleri atlatmışım. Şimdi bu yaşadıklarım bana meltem esintisi gibi geliyor. Beni bu rüzgarlar yıkamaz.

Hakkınızda yapılan en ağır eleştiriler bile sizin bu sakinliğinizi bozmuyor mu? Mesela yuva yıkan kadın olarak gösterildiğinizde ne hissetiniz?
Kendimi yuva yıkan kadın olarak hissetmiyorum. Öyle hissetseydim geceleri rahat uyuyamazdım.

Arzu Hanım boşanma sonrası yaptığım röportajda 'Hamilelik sonrası çirkinleşmiştim, Deniz benimle haksız rekabet etti" dedi. Siz Arzu Hanım'a haksızlık ettiğinizi düşünmüyor musunuz?
Hamileliğimde ben de 25 kilo aldım, çirkinleştim. O günler çok zor günler biliyorum çünkü ben de anneyim. Ama o dönemde rahmetli eşimle ilişkimizde bir sorun olmadı. Sevmek o kadar güçlü bir duygudur ki nasıl göründüğünle ilgisi yoktur.

Seven insanları çapkınlık ayırmaz mı? Tamer Bey'in çapkın olduğu konuşuluyor. 'Beni de aldatır mı?' diye korkmuyor musunuz?
Tamer Karadağlı bir popüler kültür ikonu. Çok ünlü bir aktör. Ben de dahil olmak üzere hepimizin hayranlık duyduğu bir insan. Bu kişi normal bir kişi olamaz. Normal insan ölçülerine göre değerlendirilemez. Onu seven olduğu gibi sevip kabullenmek zorundadır. Onu değiştirmeye çalışamazsın. Bana göre çapkınlık Tamer'e çok yakışıyor. Çünkü onun bir karizması var.

Yani sizi aldatsa "Olabilir, sana çapkınlık çok yakışıyor " deyip affeder misiniz?
Varsayımlara göre konuşmak insanı yanıltır. Kimse bir şeyler başına gelmeden bilemez .

Evli bir adamla birlikte olmanın adabını bilmiyorum

Seda Sayan hamile kadınların yuvasını bozan kadınlar için 'loğusa avcıları' dedi. Bu açıklamayı duyunca aklınızdan ilk ne geçti?
Bunları hiç anlamlı bulmuyorum. Herkesin hayatında olaylar farklı gelişir. İnsanların seçimlerine saygı duymak lazım. Evlenmek nasıl medeni bir haksa ve seçimse ayrılmak da boşanmak da medeni bir haktır. Doğal karşılanmalı. Bir bardak suda fırtına koparmaya hiç gerek yok.

Sizce gerçekten "loğusa avcıları" var mı?
"Loğusa avcıları" deyince aklıma "hayalet avcıları" geliyor. Cem Yılmaz espirisi gibi absürd komedi. Geçen gün Ebru Şallı'nın bu konuyla ilgili bir açıklaması vardı. Hamileliğinde başına böyle bir tatsızlığın gelmediğini söylüyordu. Herkesin hayatında olaylar farklı gelişebilir. Ama bir gerçek var ki seven insanları kimse ayıramaz.

Arzu Hanım "Evli adamla birlikte olmanın da adabı vardır" dedi. Bu adabı biliyor musunuz?
Ben böyle bir adap bilmiyorum. Bu bence olayların üzerine sıcağı sıcağına verilmiş bir demeç.

Bir de sizin Tamer Karadağlı için geçici bir liman olduğunuzu, onun gerçekte sizi sevmediğini söylüyor?
Bazen söylediklerimizle düşündüklerimiz her zaman aynı olmayabilir

Peki Tamer Karadağlı size gerçekten aşık mı?
Hayat hepimize her şeyi zamanla gösterecek

Siz ona aşık mısınız?
Tamer'e kim aşık değil ki? Bu sorunun cevabının haber değeri var mı?

Siz aşıksanız tabi ki haber değeri var...
Tabi ki aşığım

Evlilik teklifi aldınız mı?
Evlilik teklifi değil ama tiyatro teklifi aldım. Birlikte sahneye çıkmak istiyoruz.

Arzu'ya moral vermek için mesaj çektim

Boşandıktan sonra Arzu Hanım'a mesaj çektiğiniz mi?
Arzu Hanım'dan "Boşanıyorum yolunuz açık olsun" diye bir mesaj geldi. Çok kişisel algılamadım. Bunu duyurmak için herkese çektiğini düşündüm. Bunun üzerine ben de ona moral verici bir cevap yazmak istedim. "Gerçekten radikal kararları güçlü kadınlar alır" diye mesaj gönderdim.

Radikal kararları çaresiz kadınlar alamaz mı?
Arzu Balkan çok güçlü bir kadın. Ama bu gücünü şu dönemdeki davranışlarına bakarak değerlendirmek çok doğru olmaz. Hakkında asla ve asla negatif bir şey söylemedim. Çünkü ben Tamer'e çok değer veriyorum. Onun çocuğunun annesi benim için kutsaldır.

Bu düşüncenin arkasında suçluluk duygusu yatıyor olmasın?
Hiç alakası yok. Bu tamemen sorumluluk. Ben Arzu'yu seyirci olarak "En Son Babalar Duyar " dizisinde tanıdım Orada onu bayıla bayıla seyrettim. Onun çok güzel bir kadın olduğunu düşünüyorum.