Abone Ol

Tamer Karadağlı Kendisini Ti'ye alan Şahan'ı affetmedi... Mahkemeye koştu

Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın adres şaşırıp Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan paylaşımını tiye aldı. Karadağlı göbakar'a paylaşımı nedeniyle dava açacağını duyurdu.

Tamer Karadağlı Kendisini Ti'ye alan Şahan'ı affetmedi... Mahkemeye koştu

Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde yaptığı Antalya gezisi esnasında Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni paylaştı ve binanın bakımsızlığı eleştirmişti. "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" ifadelerini kullanan Karadağlı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni topa tuttu. Karadağlı'nın "rezalet" diye bahsettiği binanın işletmesi aslında belediyeye değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

Tamer Karadağlı'nın adres şaşırması bir de üzerine sert çıkışlar sergilemesi Şahan Gökbakar'ın da gündemine girdi. Tamer Karadağlı'yı fena tiye alan ünlü komedyen, oyuncuyu taklit ettiği videosunda "...Ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor." ifadelerini kullandı.

REKLAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAVA AÇACAĞINI DUYURDU


Onedio'daki habere göre; video ile ilgili açıklama yapan Karadağlı, kendisi ve temsil ettiği kurumu ti'ye alan Gökbakar hakkında devleti itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını bildirdi.


Odatv.com