Abone Ol

Tam Kapanmada Tekneyle Denize Açılanlar Bir de Çıplak Poz Verdiler

Vatandaşlar tarafından Muğla'da çekilen görüntülerde lüks tekne ile denize açılan bir grubun çıplak vaziyette birbirlerinin fotoğraflarını çektiği anlar ortaya çıktı.

Tam Kapanmada Tekneyle Denize Açılanlar Bir de Çıplak Poz Verdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu'nda dün şaşkına çeviren görüntüler kaydedildi. Tam kapanma döneminde özel yatların denize çıkmalarına izin verildiği Muğla'da vatandaşların kamerasına tekneyle denize açılan bir grubun çıplak şekilde tekne üstünde durduğu ve kamerayla birbirlerinin fotoğraflarını çektikleri anlar yansıdı.

SAMİMİ POZLAR VERİP O ANLARI DA KAYDETTİLER

Lider Gazete'den Ahmet Arğıllı'nın haberine göre; yüz kızartan görüntülerde 2 erkek ve 6 kadının olduğu anlaşılırken, kadınların birbirleri ile samimi pozlar verdiği ve bu anları da telefonla kaydettikleri görüldü.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Böyle bir görüntünün tam kapanma dönemi ve Ramazan ayı içerisinde ortaya çıkmış olması ise büyük bir infiale yol açarken rahat bir vaziyette tekne üzerinde uygunsuz şekilde dolaşan görüntülerdeki kişilerin kim oldukları ise merak konusu haline geldi.

DENETİMLER YETERSİZ Mİ?

Öte yandan tam kapanma dönemi içerisinde Muğla'da özel yatların denize açılabilmesi gündemde tartışma konusu olurken böyle bir olayın yaşanması ise denetimlerin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor sorusunu akıllara getirdi.

Tam Kapanmada Tekneyle Denize Açılanlar Bir de Çıplak Poz Verdiler - Resim: 1

GÖZALTINA ALINDILAR

2 erkek ve 6 kadının olduğu yattaki görüntülerin sosyal medyada yayıldı.

Rus haber ajansı RİA’nın aktardığına göre ise teknede çıplak fotoğraf çeken kadınlar ‘uygunsuz davranış’ gerekçesiyle gözaltına alındı. Genç kadınların polis ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Rus televizyon ağı Ren TV’ye konuşan kadınlardan biri ise, Dubai’de çıplak fotoğraf çekimi yapan kadınların gözaltına alınmasını hatırlatarak “Müslüman ülkelerde çıplak fotoğraf çekmemek gerekli ama bunu tam olarak anlamak için hata yapmanız gerekiyor. Ama yapacaksanız mümkün olduğunca sağduyulu yapın, konum işaretlemeyin “dedi.

DUBAİ'DE ÇIPLAK ÇEKİM YAPAN KADINLAR HATIRLATILDI

Sosyal medyada ise yabancı kullanıcılar yayılan görüntüleri "Dubai sezonu yeterli gelmemiş" şeklinde yorumladı.