Abone Ol

Takvim'e göre Meral Akşener Gazetecileri Terörist ilan etti

Skandal manşetlerle gündemde olan Takvim Gazetesi savunmaya geçti. Halkı Bilinçlendirme çalışması yaptığınını savunan Gazete. açıklama yapayım derken yeni bir skandala imza attı Takvim, Meral Akşener'i Gazetecileri terrörist ilan etmekle suçladı ve Utan Akşener diye yazdı

Takvim'e göre Meral Akşener Gazetecileri Terörist ilan etti

Takvim Gazetesi son günlereki gelişmeler şu sözlerle savundu:

Bazı odaklar tarafından sosyal medyada Takvim Gazetesi'ne yönelik başlatılan linç kampanyası sürüyor. Her dönemde vatandaşın yanında yer alan, vatandaşın sorunlarını haberleştiren ve "Halkın Gazetesi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren Takvim Gazetesi'nin son dönemde tekelleşen marketlerin tüketiciyi kandırmak için uyguladığı çeşitli yöntemleri haberleştirerek, vatandaşı bilinçlendirme çabası farklı yönlere çekilerek düzenlenen algı operasyonu sonucu linç kampanyasına dönüştü.

Yıllardır Sözcü, Habertürk, Cumhuriyet, Hürriyet, CNBC, HuffPost gibi yerli ve yabancı birçok kuruluş tarafından sayısız kez haber olan "marketlerin tüketiciye karşı satış tuzakları" haberini yapan Takvim, "vatandaşla dalga geçiyorlar" algısı oluşturularak hedef alındı.