Abone Ol

Takvim, Yazıcıoğlu'nun ölümünü kimlere sordu?

Habercilikte son nokta denilebilecek olayın altında Takvim Gazetesi'nin imzası var. İşte deha(!) eseri o haber...

Takvim, Yazıcıoğlu'nun ölümünü kimlere sordu?

Araştırmacı soruşturmacı derken, cinler alemiyle alakalı gazetecilik de başlamış da haberimiz yokmuş.  BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardından 'kaza mı, suikas mi' tartışmaları başlamış, her ayrıntı yeniden yeniden incelenmişti.

Takvim de gazeteci refleksiyle olaya dahil olmuş. Ancak, cinler alemine sorarak mevzuyu aydınlatmaya kalkışmak ayrı bir özen, ayrı bir zeka gerektirmiş olmalı.

İşte Takvim'in yaptığı o haber:

Türkiye uzun süreden beri BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasını tartışıyor. Olay için "Normal bir kaza" diyenler de var, "suikast" olduğunu iddia edenler de...

Peki Cinler Alemi'nden alınan bilgiler neler?

Medyumların verdiği bilgiye göre, olay kaza değil, önceden planlanmış bir suikast. Ayrıca, bu konuda oldukça iddialılar. Medyumların "Muhsin Yazıcıoğlu'na düzenlenen suikastle" ilgili olarak verdikleri bilgiler şunlar:

"Muhsin Yazıcıoğlu, uzun süreden beri batılı bir istihbarat örgütünün hedefindeydi. Kendisini ortadan kaldırmak için birkaç deneme de yapıldı. Ancak başarılı olunamadı. Bu istihbarat örgütü, yerel seçimleri fırsat olarak değerlendirdi. Yazıcıoğlu'nun önceden seçilmiş bir helikoptere binmesi için elden gelen yapıldı. BBP içinden ihanet eden olmadı, ancak BBP'liler kullanıldı. Önce helikopter fikri ortaya atıldı; ardından gerekli paranın verilmesi sağladı. Parayı veren kişi de suikastten habersizdi. Düşen helikopterin parçaları ile daha önceden oynandı. Pilotla ilgili herhangi bir sorun yok. Helikopterin parçaları ile oynayanlar ise, bu batılı istihbarat örgütü hesabına çalışan Türkler."

Özellikle Medyum Muzaffer Karakaş, olayın "kesinlikle bir suikast" olduğunu söylüyor. Yazıcıoğlu'na düzenlenen suikastin, Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerine ilişkin bazı planlarla ilişkili olduğunu iddia ediyor. Karakaş'a göre, suikast çözülmek isteniyorsa, helikopter kiralanması fikrinin kim ya da kimler tarafından ortaya atıldığı ve BBP'li iş adamından helikopter için kimlerin para sağlamasını istediği araştırılmalı.

Takvim hazır bu işlere bulaşmış, çözülemeyen olayları çözmüşken bir kaç işe daha el atsın isteriz:

- Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu nerede? Cinayete katılan başka isimler varsa onlar kimler ve neredeler?

- Ergenekon'da bir numara kim?

- Ahmet Arsan, Ahmet Hakan olduğunu ne zaman itiraf edecek?

- Gelecek sene hangi takım şampiyon olacak?

- Lotodaki sihirli 6 numara hangileri?