Abone Ol

Son dakika haberleri: Taksim Meydanı kapatıldı, Polis tek tek kimlik soruyor

Beyoğlu'nda yılbaşı tedbirleri kapsamında Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesine çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı bariyerlerle çevrildi. Gezi Parkı da giriş çıkışlara kapatıldı.

Taksim Meydanı kapatıldı, Polis tek tek kimlik soruyor

Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik noktaları oluşturuldu. Vatandaşlar polisin üst aramasından sonra meydana alınıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamada, il genelinde alınacak yılbaşı tedbirleri ile alakalı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için yolların saat 16.00'dan itibaren kapatılacağı belirtilmişti.

Son dakika haberleri: Taksim Meydanı kapatıldı, Polis tek tek kimlik soruyor - Resim: 1

2017’ye saatler kala Taksim ve çevresinde güvenlik önlemi alındı. Önlemler kapsamında Taksim Meydan’ı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatılırken vatandaşlar da üzerleri aranarak caddeye giriş yaptı.
Yeni yıla saatler kala polis ekipleri güvenlik önlemlerini arttırdı. Yeni yıl kutlamalarında olası bir olumsuzluğa karşı Taksim Meydan’ı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatıldı. Taksim Meydan’ı ve İstiklal Caddesi’ne giriş çıkışlarında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Önlemler kapsamında vatandaşlar Taksim Meydan’ı ve İstiklal Caddesi’ne aramadan geçirilerek giriş yaptı. Vatandaşların üzerleri, çantaları ve bavulları arandı.
(Hüseyin Coşkun - Murat Horoz / İHA)
Son dakika haberleri: Taksim Meydanı kapatıldı, Polis tek tek kimlik soruyor - Resim: 2