Abone Ol

Takım arkadaşıyla karısının yasak aşkını öğrenince...

Danimarka 1. Futbol Ligi takımlarından Randers’ta forma giyen Jonas Borring, eşinin kendisini takım kaptanı Christian Keller’le aldattığını öğrenmesinin ardından kulüpten ayrılma kararı aldı.

Takım arkadaşıyla karısının yasak aşkını öğrenince...

Olayı öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığına uğradığını, takım arkadaşının ve eşinin kendisini sırtından vurduğunu belirten Borring, "Eşim ile Keller arasında yaşananların ardından takımda kalmam mümkün değil. Uzun bir süre geri dönmeyi düşündüm ancak yaşananların ardından imkansız gözüktü. Randers bana çok fazla şey ifade eden bir kulüp ve bana her zaman destek olan taraftarı hiçbir zaman unutmayacağım. O futbolun yazılı olmayan 1 numaralı kuralını çiğnedi ve beni sırtımdan bıçakladı. Randers her zaman kalbimin çok özel bir köşesinde olacak ve hiçbir zaman unutmayacağım. Ancak şimdi yeni bir maceraya yelken açmanın zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

KELLER: BORRING'İN NE HİSSETTİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM
Takım arkadaşı Jonas Borring’in eşiyle ilişki yaşayan Randers kaptanı Christian Keller ise henüz Borring ile konuşmadığını belirterek,”Takımdaki diğer arkadaşlarıma neler olduğunu ve neler hissettiğimi anlattım. Duygusuz ve empati yoksunu bir insan değilim. Borring ve takım arkadaşlarımın neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ancak ben kalbimi ve hislerimi takip ettim. Bu yüzden bu zor durum içerisindeyiz. Takıma çok yardımcı olabilecek bir oyuncuyu kaybettik ancak daha önce de takımdan ayrılan oyuncular oldu ve biz başarılı olmaya devam ettik. Bir oyuncu takımdan ayrıldı diye futbol oynamayı bırakacak değiliz ve bundan sonra önümüze bakacağız” açıklamalarında bulundu.

35 yaşındaki Christian Keller, 2009-11 yılları arasında Kasımpaşa'da da forma giymişti.