Abone Ol

Taka Yasin'den dünya rekoru! Tam 75 saat canlı yayında kaldı!

Taka Yasin takma adlı DJ Yasin Hüseyinoğlu, 75 saatle canlı yayın rekorunu kırmayı başardı...

Taka Yasin'den dünya rekoru! Tam 75 saat canlı yayında kaldı!

Cuma günü en uzun süreli radyo canlı yayını denemesine başlayan Taka Yasin takma isimli DJ Yasin Hüseyinoğlu, 75 saatle canlı yayın rekorunu kırmayı başardı. Hüseyinoğu (30), ele geçirdiği rekoru kırmak isteyenlere gözdağı vererek, "Kimse bir daha bu rekoru kırmaya heves etmesin, gerekirse 100 saatle tekrar rekoru kırarım." dedi.

Geçen Cuma günü Karadeniz şivesi ile en uzun süreli radyo canlı yayınını yapmak amacıyla rekor denemesine başlayan Trabzonlu Hüseyinoğlu, 75 saat canlı yayın ile amacına ulaştı. Hüseyinoğlu, rekor denemesinin tescil edilmesi için önümüzdeki hafta Guinness'e başvurmaya hazırlanıyor.
Daha önce KKTC, Adapazarı ve İstanbul gibi değişik yerlerde de DJ'lik yapan Hüseyinoğlu, Eskişehir'de bir Karadenizli olarak böyle bir rekoru kırmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Hüseyinoğlu, bundan sonra da değişik programlar yapmaya devam edeceğini söyledi.

'Karadenizliye dayanmak cesaret ister' diyen Hüseyinoğlu, rekor denemesinden önce notere başvurduğunu, ancak rekorun 3 gün süreceğini duyan noter görevlilerinin 'uyuyup kalacağı' endişesiyle gelmediğini ve bunun üzerine de programın kaydını kendilerinin tuttuğunu kaydetti.
Program sırasında uyumamak için zaman zaman zor anlar yaşadığı itiraf eden Hüseyinoğlu, en büyük desteği eşi ve çocuğunun yanı sıra dinleyenlerinin verdiğini ve rekoru kıracağına dair sürekli kendisini motive ettiklerini söyledi. Hüseyinoğlu uyumamak için program esnasında Karadeniz müzikleri eşliğinde horon teptiğini de sözlerine ekledi.

Cihan