Abone Ol

Burası İran mı? Sutopu Federasyonu Mayolu Kadın Yüzücüleri Sansürledi

Türkiye Sutopu Federasyonu, İsrail’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası elemelerine katılacak kadın ve erkek milli takımlarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, milli sporculara başarılar diledi

Burası İran mı? Sutopu Federasyonu Mayolu Kadın Yüzücüleri Sansürledi

Fotoğrafta erkekler mayolu, kadınları ise havuz içinde sadece başları görünür şekilde yer aldı. Gazeteci Nevşin Mengü, fotoğrafa "Kadınların yüzü gözüküyor!!!! Suyun altına soksaydınız keşke!" sözleriyle tepki gösterdi.

Türkiye Sutopu Federasyonu, Twitter’da dün (16 Şubat), İsrail’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası elemelerine katılacak kadın ve erkek milli takımlarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, milli sporculara başarılar diledi.

Federasyon'un paylaştığı görselde, erkek milli takımı ayakta ve mayolu şekilde tam boy olarak görülürken, kadın takımının tüm üyelerinin boneleriyle suyun altında yer alması dikkat çekti. Fotoğrafta kadın sporcuların sadece başları su üstünde kaldı.

Sutopu Federasyonu’nun paylaştığı fotoğrafa gazeteciler Nevşin Mengü ve Işın Eliçin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Burası İran mı? Sutopu Federasyonu Mayolu Kadın Yüzücüleri Sansürledi - Resim: 1