Abone Ol

Suskunlar'ın hikayesini dünya izleyecek

Show Tv'de iki sezon yayınlanan Suskunlar'dan Sony ve TİMS ortak yapımcılığında Amerikan televizyon kanalı NBC için uyarlanan Game of Silence'nin yayın tarihi belli oldu. Dizi 7 Nisan 2016'da Amerika yayınına başlıyor!

Suskunlar'ın hikayesini dünya izleyecek

Dizide Michael Raymond-James, Claire van der Boom, David Lyons, Larenz Tate, Bre Blair, Conor O'Farrell ve Deidrie Henry gibi isimler rol alıyor.

Sizin de bildiğiniz gibi bu hikaye Show TV'de yayımlanan Suskunlar dizisinden Amerika'ya uyarlandı. Böylece Amerikan televizyonuna uyarlanan ilk Türk hikayesi olma ünvanını da kazandı. Hikayeyi bir gazete haberini ana konu olarak alıp, Lorenzo Carcaterra'nın "Sleepers" adlı romanından Pınar Bulut Deren ülkemize uyarlamıştı.

Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Aslı Enver, Berk Hakman gibi ünlü oyuncular yer alıyordu.

Suskunlar'da kardeş gibi büyüyen dört arkadaş çocukken düşüncesizce yaptıkları bir hatanın sonucunda hapse giriyordu. Burada şiddet ve tecavüz gibi hatırlamak dahi istemedikleri kötü muamelelere maruz kalıyorlardı. Çıktıklarındaysa bunları unutup kendi yollarına gitmeye karar veriyorlardı. Ancak içlerinden birisinin ölmesiyle geçmişin peşlerini bırakmayacağını anlıyorlardı. Şimdi bu hikayeyi Nisan ayında dünya izleyecek!