Abone Ol

Survivor'dan elenen Gizem Kerimoğlu'ndan olay açıklamalar!

Survivor adasından bu hafta elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu elendikten sonra yaptığı itiraflar ve açıklamaları ile çok konuşulacak. Veda etmeden giden Gizem Kerimoğlu bakın neler söyledi;

Gizem elendi herşeyi anlattı: Olay itiraf!

Survivor 2016 adasından bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Gizem Kerimoğlu oldu. Gönüllüler takımı ile son iki haftada yakınlaşan Gizem Kerimoğlu dokunulmazlık kaybedilince yazılan ilk isim olmuştu.

Elendiği ada konseyinden kimseye veda etmeden çekip giden Gizem Kerimoğlu bomba açıklamalar yaptı. Yunus Günçe hakkında bomba bir itirafta bulunan Gizem Kerimoğlu Gönüllüler takımı için ise çok ağır konuştu. Serkay'dan İbrahim'e kadar herkese saydıran Kerimoğlu, Semih Öztürk'ün şifrelerini de verdi.

İşte Gizem Kerimoğlu'nun bombaları;

GÖNÜLLÜLER TAKIMI KARAKTERSİZ : Gönüllüler takımında saman altından su yürüten çok insan var. Onlar bence lider olabilecek vasfa sahip insanlar değil. Onlar zaten kendi içlerinde kendi dünyalarında paramparça olmuş insanlar. Bu karaktersizliklerini bu samimiyetsizliklerini benim arkama sığınarak bu zamana kadar zürdürdüler. Birbirlerini zaten sevmiyorlar. Ben bunu net gördüm.

İKİ İSİM İTTİFAKTA : Serkay ve Efe kendi içlerinde strateji yapıp tehlikeli sularda yüzüyorlar. Memiç ile damla samimiyetsiz bir arkadaşlık içindeler. İbrahim ise bireysel gibi takılıyor ama ne yaptığının bile farkında değil.

SEMİH İLE AYRILDILAR MI? -Semih ile kesinlikle aramızda bir soğukluk olmadı. Zaten birbirimizi iyi anlayan iki insanız. Hiçbir zaman birbirimizin sığıntısı olmadık. Ne o benim ne de ben onun arkasına sığınmadım.

PİŞMANIM İTİRAFI : Evet pişmanım. Bu oyunlara gönüllüler takımı ile çıktığım için pişmanım. Bu insanlar değil de başka insanlar olmasını tercih ederdim. Üzüldüğüm nokta performansımın çok daha iyi olıcağı bir Gizem Kerimoğlu varken böyle olması üzücü.

SEMİH KAFASINDA KURUYOR: -Semih ünlüler takımını ageçince pasifleşti mi: Daha pasif olduğunu düşünmek semih için acizlik olur. Semih çok fazla gözlemleyip birşeyleri kafasında kurgulayan bir insan. Kendi doğruları olan bir insan. Herkesle anlaşamabilecek biri değil zor bir insan. Kendi halinde kalması finale bu kadar yakyaşmışken o koltuğğa oturmanın konsantkrasyonu.

GİZEM MEMİÇ : Memiç'in vermiş olduğu tepkiler 3 yaşındaki çocukla aynı. Memiç'in sesi bile beni rahatsız ediyordu. Memiç'in zaten kaprislerinden triplerinden onlar da rahatsız. Zaten bunu da bana dile getirdiler.