Abone Ol

Survivor'da yarışmacılar seks yapıyor mu? Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı

Survivor adasında izleyicilerin en merak ettiği konulardan biri yarışmacıların cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşıladıkları sorusudur. Acun Ilıcalı adadaki yarışmacılarla ilgili cinsellik sorusuna ilk kez yanıt verdi

Survivor'da yarışmacılar seks yapıyor mu? Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı

Survivor'da bir çok bilinmeyen ve merak konusu olan detay var. Senelerdir Survivor'da yarışan kadın ve erkek adayların yarışma sonrası en çok karşılaştığı soru, adada seks ihtiyaçlarını nasıl karşıladıkları oluyor.

6 ay boyunca bir adada kalan yarışmacıların cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşıladıkları büyük soru işareti yaratırken, Acun Ilıcalı bu soruya yıllar sonra yanıt verdi.

343 Dijital'in YouTube kanalına konuk olan Ilıcalı yarışma hakkındaki soruları yanıtlarken, sunucunun cinsellik sorusuna şu yanıtı verdi:

"İnsanın o tip konularda kafasındakileri gerçekleştiremeyeceği bir ortam olduğu zaman vücut bunu kapatır kendine. Yani zaten kadın-erkek başka yerlerde kalıyorlar."

"Aynı yerde kalmıyorlar. Bir de o konu Survivor'da bizim alanımızda olan bir konu değil. Ama romantik ilişkiler oldu mu oldu."