Abone Ol

Survivor’da Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu? Ünlüler takımında büyük şok!

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada adaya ilk veda edecek isim bu akşam belli olacak. Gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda edeceği gecede, Acun Ilıcalı Ünlüler takımı için de kötü bir haberin olduğunu açıkladı.

Survivor’da Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu? Ünlüler takımında büyük şok!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da sıcak dakikalar yaşanıyor. Survivor 2020’de ilk elenen kişi bu akşam yapılacak oylamayla belli olacak. Gönüllüler takımından elenecek isim merak edilirken, Acun Ilıcalı Ünlüler takımıyla ilgili kötü bir haberinin olduğunu açıkladı.

Ünlüler takımında yer alan Uğur Pektaş’ın konseyde yerinde olmadığı görüldü. Peki Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu?

SURVİVOR’DA UĞUR PEKTAŞ DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor 2020’de bu akşam ilk eleme gecesi yaşanacak. Survivor’da ilk oyundan sonra diz sakatlığı nedeniyle oyunlara katılamayan Uğur Pektaş’ın son durumu merak ediliyor.

Survivor’ın son fragmanında Acun Ilıcalı, Ünlüler takımına kötü bir haberinin olduğunu açıklarken yarışmacı Uğur Pektaş’ın yerinde olmadığı görüldü. Bu durum ardından akıllara ‘Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu?’ sorusu geldi. Merak edilen bu sorunun yanıtı dakikalar sonra belli olacak.

ŞAZİYE VE UĞUR’DAN KÖTÜ HABER!

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Doktor Metin Kuş’un değerlendirmesi sonucu, Uğur Pektaş’ın yarışmaya devam edemeyeceğine karar verildi. Şaziye İvegin Üner hakkında da konuşan Acun Ilıcalı, sakatılığı bulunan Şaziye’nin son durumu değerlendirildiğinde Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, Şaziye’ye ‘iyileştiğinde Survivor’da önümüzdeki sene birinci yarışmacımız olacaksın’ ifadelerini kullandı.

Survivor’da Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu? Ünlüler takımında büyük şok! - Resim: 1