Abone Ol

Survivor'da kızlar özel günlerinde ne yapıyor?

Habertürk yazarı Rahşan Gülşan, Survivor adasında yaşadıklarını anlattı..

Survivor'da kızlar özel günlerinde ne yapıyor?

"Geçen hafta Hürriyet yazarı arkadaşım Cengiz Semercioğlu’nun köşesinde okuyunca gözlerime inanamadım. Cengiz, muhteşem hayal gücünü kullanıp adadaki kadın yarışmacıların özel günlerinde ped yerine yaprak kullanmak zorunda kaldıklarını yazmıştı. Sayın okur yok öyle bir şey yahu. Prodüksiyon ekibi kadın yarışmacılara bir sağlık paketi veriyor özel günler için. Tamam Survivor ama o kadar da uzun boylu değil."

NİHAT’LA PASCAL NASIL BİRBİRİNE GİRDİ?

O MUZLARI YEMEK BERBAT

"Aslında yedikleri muzun bizim bildiğimiz anlamda muzla filan ilgisi yok. O yemyeşil şeyi çiğ yemek neredeyse imkânsız. Üstelik bir de ishal yapıyor insanı. Dolayısıyla kızartmak ya da haşlamak dışında yenilmesi mümkün değil. Ancak içme sularını haşlama için kullanmak istemedikleri için tuzlu deniz suyunda haşlıyorlar ve tadı tek kelimeyle BERBAT!"

ASIL SORUN VAKİT GEÇİRMEK

"Çok ilginç ama açlıktan daha büyük dertleri vakit geçirmek. Hepsi sürekli vaktin geçmediğinden bahsediyor. Bu nedenle uzun uzun uyumaya alıştırmışlar kendilerini. Battaniyesini alan kıvrılıveriyormuş televizyonda görmediğimiz zamanlarda."

BACAKLARI YARA İZLERİYLE DOLU

Hepsinin bacaklarında iri sinek ısırık izi var. Aynı izlerden benim bacaklarım ve ellerimde de var şu an. Özellikle yarışmacıların olduğu bölgede dev sinekler var ve ısırdıkları yer günlerce kaşınıyor. Adadan döneli neredeyse bir hafta oldu ama yazıyı yazarken hâlâ hatır hatır kaşınıyorum!



NİHAT DOĞAN'A KÖPEK BALIĞI SALDIRDI -VİDEO-