Abone Ol

Survivor'da kim elendi? Gözyaşlarına boğuldu

Survivor'da dün akşam kim elendi? Konseyde kritik açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Turabi, Merve ve Mustafa Kemal'in eleme potasında olduğu Survivor'da ünlüler takımı şok üstüne şok yaşadı. Elenen isim gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor'da kim elendi? Gözyaşlarına boğuldu

Survivor 2018'in 96'ncı bölümünde Acun Ilıcalı yarışmacılara adaların birleştiğini ve performansların bireysele döndüğünü açıkladı. Artık herkes kendisi için yarışacak.

Survivor'da bir dokunulmazlık daha oynanacak. Bir kişi daha elenecek.

Survivor 2018'de üzücü veda. Ünlüler takımından bir kişi adaya veda etti. Acun Ilıcalı Turabi ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. Survivor'da bu hafta kim elendi?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 

Survivor'da bu hafta Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme adayı olmuştu. Yapılan halk oylaması sonrası hayallerine veda eden isim Mustafa Kemal oldu.

Mustafa Kemal'in son sözleri ise: "Arkadaşlarla birlikte yarışmak benim için çok büyük bir gurur. Her şey büyük ödülü almak değil ben burada çok güzel insanlar tanıdım ve kazandım. Benim yolum buraya kadarmış" oldu.

Elenen ismin son sözleri... Gözyaşlarına boğuldu

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor.

Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır.

Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir. Survivor 2018' de Gönüllüler takımına katılan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.