Abone Ol

Survivor'da kim elendi? 1 Şubat 2024 Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da eleme gecesi için geri sayım sona erdi. Eleme potasında yer alan yarışmacılardan; Kardeniz, Pınar, Aysu, Berna eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen eleme gecesinde takımlar arasında ödül oyunu oynadı.

Survivor'da kim elendi? 1 Şubat 2024 Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Haftanın eleme adayları eleme düellosunda kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda eleme düellosunda kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve adaya veda etti. Peki, "Survivor kim elendi? 1 Şubat 2024 Survivor All Star kim gitti, ödül oyununu kim kazandı?" İşte 1 Şubat 2024 Survivor All Star yeni bölümde yaşanan son gelişmeler...

1 ŞUBAT SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da ödül oyununu heyecanı yaşandı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan ödül oyununu mavi takım kazandı.

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Kardeniz

Pınar

Aysu

Berna

1 ŞUBAT 2024 SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivyor'da eleme gecesinde bir yarışmacı adaya ve hayallerine veda etti. Elenen yarışmacı eleme düellosunun ardından belli oldu. Eleme düellosunun finalinde Aysu ve Kardeniz kıyasıya bir rekabete girdi. Eleme düellosunun sonunda Kardeniz Survivor hayallerine ve adaya veda eden üçüncü isim oldu.


SURVIVOR ALL STAR MAVİ TAKIM

Ogeday Girişken

Yiğit Poyraz

Seda Ocak

Yunus Emre

Damla Can

Begüm Yücetan

Yasin Obuz

Sahra Işık

Hakan Hatipoğlu

Nefise Karatay

Furkan Kızılay

Dora