Abone Ol

Survivor'da Kim Diskalifiye Olacak? Survivor'a Veda Eden Yarışmacı Kim?

Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında diskalifiye sinyali verildi. Dokunulmazlık oyunun oynanacağı yeni bölümün fragmanında "Hepimiz için üzücü bir haberim var." diyerek duyuran Acun Ilıcalı'nın sözleri merak uyandırırken, bir yarışmacının diskalifiye edildiği görülüyor.

Survivor'da Kim Diskalifiye Olacak? Survivor'a Veda Eden Yarışmacı Kim?

Survivor 2022 All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle adaya veda edeceğini açıkladığı görüldü.

Adaya veda eden yarışmacı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Merve Aydın'ın sakatlığı bulunuyor. Sağlık sorunları yaşayan Elif Gören'in ardından yarışmanın 57. bölümünde Barış Murat Yağcı sakatlık yaşadı.

Survivor 2022 AllStar'da dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda koşan Barış Murat Yağcı sakatlanıp acılar içinde yerde kıvranmıştı.

Yarışmacının doktor kontrolünde olsa da Barış'ın sağlık durumu henüz netleşmiş değil. Yağcı geçen bölümde ada konseyinde koltuk değnekleri ile oylamaya dahil olsa da yarışmadaki akıbeti ne olacak, bunu zaman gösterecek.

SURVİVOR'A VEDA EDEN YARIŞMACI KİM?

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2022 AlStar'ın 59. bölüm fragmanında şu ifaddeleri kullandığı görülüyor:

"Survivor'da beni en çok üzen şey, bir yarışmacının bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması. Hepimiz için üzücü bir haberim var. Bir yarışmacımız Survivor'a veda edecek"

Survivor'da sakatlıkları bulunan Barış Murat Yağcı, Elif Gören ve Merve Aydın'dan hangisinin yarışmaya veda etmek durumunda kalacağı şimdiden merak konusu oldu.