Abone Ol

Survivor’da ilk eleme adayı hangi takımdan? Survivor 2020’de ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'ın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları baraka ve dokunulmazlık oyunlarında karşı karşıya geldi. Survivor 2020 yarışmasında ilk dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor’da ilk eleme adayı hangi takımdan?

Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının ilk dokunulmazlık oyununda kazanan takımın baraka için eşyalara sahip olacakları için kıyasıya bir rekabete girdi. Peki Survivor 2020 ilk dokonulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor’da bir ilke imza atarak, yarışmanın ilk gününde dokunulmazlık oyunu yaptı. Survivor’da iki gün sonra ise ilk eleme olacak ve bir kişi adaya veda edecek. Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Yeni sezonu dün akşam başlayan Survivor’da dokunulmazlık oyununu kazanan ekip çekiç, ip, çivi ve testereden oluşan baraka yapımı için gerekli eşyalara sahip olacak. Peki Survivor ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte kazanan ekip.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yarışmasının ilk dokunulmazlık oyunu tamamlandı ve kazanan takım belli oldu. Ünlüler Gönüllüler arasındaki kıyasıya yarışta 9-9 tamamlanan parkur oyunları ardıdan Elif ve Meryem, Sercan ile Ardahan yarışları kazanan takımı belirledi. Yapılan son oyunda Sercan Yıldırım ve Elif Yıldırım Gören rakiplerini eleyerek dokunulmazlık sembolünü Ünlüler takımına kazandırdı. Dokunulmazlık ödülünü Secan Yıldırım alırken, Gönüllüler takımı ada konseyinde yapılacak oylamayla bir kişiye veda etmek zorunda kalacak.

Survivor’da ilk eleme adayı hangi takımdan? Survivor 2020’de ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim: 1

SURVİVOR’DA İLK KAVGA

Kora kor mücadele yaşanırken Parviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi. Tartışma sırasında iki yarışmacı da geri adım atmadı.Survivor’da ilk eleme adayı hangi takımdan? Survivor 2020’de ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim: 2

ACUN YİNE FARKLI ARAÇLARLA GİRİŞ YAPTI

Acun Ilıcalı her yıl Survivor’ın ilk bölümünde farklı bir araçla geliyor. Bu yıl da Acun Ilıcalı’nın oyun alanına nasıl geleceği merak konusu olmuştu. Survivor’ın ilk bölümünde Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya ulaşan Ilıcalı daha sonra off-road aracına bindi. Son olarak ise yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı.

Survivor’da ilk eleme adayı hangi takımdan? Survivor 2020’de ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim: 3