Abone Ol

Survivor'da İlk Eleme Adayı Belli Oldu! İşte 24 Nisan Eleme Adayı

Tv8'in fenomen yarışması Survivor 76. bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları oylamayla bir aday çıkarttı. Peki, Survivor bu haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte, detaylar...

Survivor'da İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor 2021 haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet eden Ünlüler ile Gönüllüler arasında kaybeden taraf bu hafta Gönüllüler oldu.

Ada konseyinde toplanan yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları oylama ile bu haftanın ilk eleme adayını belirledi.

SURVİVOR 76. BÖLÜM ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde eleme adayı çıkarmak için oylama yaptı. Dora ile Aleyna Çalışkan ismi en fazla yazılan yarışmacılar oldu. Bu haftanın ilk eleme adayı dört oyka Aleyna Çalışkan, oldu.

ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında doğmuştur. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur.

Survivor'da İlk Eleme Adayı Belli Oldu! İşte 24 Nisan Eleme Adayı - Resim: 1

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.