Abone Ol

Survivor'da gönüllerin şampiyonu Murat Ceylan oldu

Survivor All Star'ın reyting rekorları kırıyor olması sonrası, Poltio sitesi Survivor hakkında biranket başlattı. 

Survivor'da gönüllerin şampiyonu Murat Ceylan oldu

Poltio’nun son anketi www.poltio.com ‘da yayınlandı ve çok kısa sürede 62.316 kişi tarafından oylandı. Malumunuz haftalardır tüm Türkiye ’yi ekranları başına kitleyen Survivor All Star, artık hayatımızın da önemli bir parçası haline geldi.  Yarışmacıları çok yakından tanıyor, hangi olaya nasıl tepki verebileceklerini tahmin edebildiğimiz gibi tartışmaları, arkadaşlıkları, kavgalarını günlük yaşamda ve sosyal medyadaki sohbetlerimize konu yapıyoruz. İster istemez kafamızda yarışmayla ilgili pek çok soru beliriyor. Bu sorulardan biri de gelecek sezon için Acun Ilıcalı’ya bir fikir verebilecek türden; “Survivor All Star’da kesinlikle olmalıydı dediğiniz yarışmacı kim?”

Elenenleri kavgaları olayları bir kenara gerçekten bu yarışmada halkımız kimi görmek isterdi diye merak etti Poltio ve Nihat Doğan’dan tutun Derya Büyükuncu’ya, Taçmin’den tutun Fatmagül’e kadar pek çok seçenek sundu halkımıza. Ama halkımız hepsini elinin kenarıyla itti ve üç ismi ön plana çıkarttı.

Murat Ceylan %33

Murat efendiliği, yakışıklılığı ve esprileri ile yarıştığı dönem Survivor’da iz bırakmıştı.   Anketin birincisi olmasının tek nedeni bunlar da değil.  Survivor’ın geçmiş haftalardaki önemli tartışmalarından birisi, Hasan’ın Hilmicem’e, Turabi ile arkadaşlığı sonrası karakterinin kötü yönde değiştiği eleştirisiydi.  Survivor’ı takip edenler Hilmicem’in geçmiş Survivor deneyiminde Murat ile yakın dostluğunu hatırlayacaklardır.  Ankete katılanlar, ikilinin uyumlu ve çevre ile daha az kavgalı dostluklarını özlemişler gibi gözüküyor. Çerçeve belli her 3 kişiden biri Murat'ı istiyor!

Taner Tolga Tarlacı  %24

Survivor’un gelmiş geçmiş en renkli isimlerindendi Taner!  “Taçmiiiin!” diye bağırışları, Acun Ilıcalı ile iddialaşıp yaptığı futbol maçı, koşa koşa palmiyelerin üzerine atlaması ya da dilini bir yengeçe kaptırması gibi sadece Taner’in başına gelebilecek türlü türlü “enteresanlıklar” hepimizin hafızasında.  Neredeyse ankete katılan her dört kişiden birinin oyunu Taner’den yana kullanması Survivor’da eğlence ve “uçukluğu” özlediğimizi gösteriyor.

Nihat Altınkaya

Ankete katılanlar tarafından en çok oylanan üçüncü isim ise eski Survivor şampiyonlarından Nihat Altınkaya olmuş.  Nihat sağlam duruşu ve yarışmalardaki güç ve hızı ile Survivor izleyenlerin hafızalarında yer etmişti.  Kavgadan uzak ve daha çok yarışma performansları ile ön planda olan Nihat’ı izleyiciler özlemiş duruyor.

Nihat Doğan %5

Malum olaylardan sonra adeta aforoz edilen Nihat Doğan yine de pek çok seçeneğin arasından 4. sıraya gelebilmiş. Ancak ne diyelim Nihat, halk seçimini yaptı "Sen bizimle değilsın!

Radikal Özel haber