Abone Ol

Survivor'da Eser West itirafı olay! Kim elendi? SMS sonuçları

Survivor adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken Eser West'in itirafı bomba oldu.

Survivor'da Eser West itirafı olay! Kim elendi? SMS sonuçları

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre eleme adayı olan 5 isimden biri bu gece adaya veda edecek. Acun Ilıcalı SMS sonuçlarını saat 23.30'dan sonra açıklayacak. Survivor adasında gönüllüler takımı her iki dokunulmazlık oyununu da kaybedince elemeye çıkan taraf olmuştu. Bu gece de içlerinden biri elenmiş olacak.
Peki Survivor adasından kim elenir, eleme adayı olan isimler kimler? Survivor gönüllüler takımında SMS oylamasına çıkan 5 isim Erdi Ünver, Yiğit İzik, Elif Şadoğlu, Gökhan Gözükan ve Sadin Bakır oldu. Erdi Ünver ile Sadin Bakır daha önce de elemeye çıkmışlar ve potadan dönmüşlerdi. Elif, Gökhan ve Yiğit ise ilk kez elemeye çıkıyorlar. Bu isimler arasında adadaki performanslarına bakıldığında gitme ihtimali yüksel olan isim Yiğit ile Elif gibi görünüyor. Erdi'nin Göz6 programından hayran kitlesi var. Gökhan ise Survivor'da performansı ile göz doldurdu. Sadin ise adı sıkça elemeye çıkarıldığı için tepki oylarına sahip.
Survivor adasında herşeyi planlayan Eser West çıktı. Survivor'da bu görüntüler yayınlanmadı ama acunn.com sitesinden verilen Eser West kaydında itiraflar var. Eser West gönüllüler takımından 5 ismin birden eleme adayı olmasını kendisinin planladığını söyledi. Eser West yayınlanan itiraf kaydında şöyle diyor : "Bu olması gerekiyordu. Ben yaptım. Kimse bunun suçlusu değil. Bu tamamen benim hareketim”.
Survivor gönüllüler takımı eleme sancısı yaşarken ünlüler takımında da kavgalar bitmiyor. Bu kez İlhan Mansız ile kızlar arasında teknede kavga çıktı.
Survivor ünlüler takımını mutlu eden haber Serhat Akın'dan geldi. Oyunlarda sakatlanan Serhat Akın adaya dönüş yaptı. Bacağındaki sakatlığı süren Serhat Akın bir süre oyunlarda yer alamayacak.