Abone Ol

Survivor'da en son puan durumu! Kimler elenecek?

Survivor'da heyecan her geçen gün artıyor. TV 8'in sevilerek izlenen yarışma programı Survivor'da dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu geride kaldı.

Survivor'da en son puan durumu! Kimler elenecek?

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununun ilk raundunda Adem ile Anıl karşı karşıya geliyor... Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünün kazanan Sema, Adem'i elemeye çıkardı. Haftanın ilk eleme adayı ise Sabriye olmuştu.

BERNA - ERDİ KAVGASI BİTMİYOR!

Gönüllüler adasında tehlike çanları çalıyor. Erdi ve Berna arasındaki tartışmaların son bulmaması adadakileri de huzursuz ediyor. Berna adadaki herkese meydan okuyor. Adadaki karışıklık dokunulmazlık oyununa yansayacak mı?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Oyunda durum 4-4 iken finalde devreye giren Elif Şadoğlu ödülü Gönüllüler takımına kazandırdı.

SERHAT-BULUT TARTIŞMASI

Oyuna dışarıdan müdahale eden Bulut, Furkan'ın tepkisiyle karşılaştı. Bu nedenle ikili arasında hafif bir tartışma çıktı. Daha sonra Serhat da tartışmaya dahil olunca Bulut ona 'Sen karışma' yanıtını verdi. Bu sözden sonra tansiyon bir anda yükseldi ve gerginlik uzadı. Diğer yarışmacıların araya girmesiyle tansiyon bir süre sonra dindi.

SURVİVOR 2017'DE GÜNCEL PUAN DURUMU

Survivor'da en son puan durumu! Kimler elenecek? - Resim: 1Survivor'da en son puan durumu! Kimler elenecek? - Resim: 2