Abone Ol

Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor kim elendi? sorusu yanıtını buldu. Survivor'da Turabi, Sema ve Murat eleme potasına çıkmıştı

Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor'ın 102. bölümünde dün akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'ın geçtiğimiz bölümünde Acun Ilıcalı finale çok az bir süre kalan yarışmacılara büyük bir sürpriz yapmıştı.

Yeni formatta artık yarışmacılar takım halinde değil bireysel olarak yarışacak ve haftada iki eleme yapılıyor.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadınlarda Nagihan, parkurda ve atışlarda Sema'ya büyük bir üstünlük kurdu ve kazandı. Erkeklerde ödülü kazanan isim ise Adem'le final oynayan Anıl oldu. Ödülü kazanan yarışmacılardan Anıl Hilmi Cem'i seçti. Nagihan ise Hakan'ı seçti. Bu yarışmanın ödülü ise yarışmacılar Panama'ya gidip hamburger yediler.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da Turabi, Sema ve Murat'ın eleme potasına çıktığı konseyde adaya veda eden isim Sema oldu.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Sema Aydemir, geçmişte katıldığı heptatlon yarışları ile de hatırlanmaktadır. Atletizmdeki başarısıyla Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil etmiş ve adından söz ettirmiş bir sporcu olan Sema Aydemir, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında ülkemizi temsil etmiştir.

400m engelli kategorisinde en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. Kendisi gibi atletizm camiasından olan Olimpiyat Üçüncüsü Milli Atlet Eşref Apak ile evlenen ve bu evliliğinden bir çocuğu olan Sema Aydemir, 2016 yılında eşinden boşandı.

2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda da yer alan Sema Aydemir, Survivor 2018 All Star yarışmasında Ünlüler takımının iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2018'de şu ana kadar 34 oyunda yer alan başarılı yarışmacı puan tablosunda ise 65 puanla 4. sırada yer alıyor.

TURABİ VE DAMLA'NIN DURUMU

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir sakatlık yaşayan ve son dokunulmazlık oyununa katılamayan Turabi'nin durumu da Survivor'un doktoru Metin Kuş'un yapacağı değerlendirme sonucu belli olacak.

Survivor'da talihsiz bir sakatlık yaşayan diğer isim de Damla Can oldu. Survivor'da geçtiğimiz günlerde oynanan oyunda sakatlanan ve bileği burkulan Damla birkaç gündür doktor kontrolünde tedavisini sürdürüyordu.

Bu süreçte ödül oyunlarında oynayamayan ve doktor kontrolünde tedavisi devam ettiği için oyunlarda benchte takım arkadaşlarının da yanında yer alamayan Damla'nın durumu da çok kritik. Damla geçtiğimiz ada konseyinde yaptığı konuşmada emeklerinin boşa gittiğini söyleyerek gözyaşlarına hakim olamamıştı.

YENİ ELEME SİSTEMİ

Bireysel dokunulmazlığı kazanan en iyi erkek ve kadın yarışmacı birer aday çıkaracak, 3. eleme adayı ise adada yapılacak konsey sonrası belirlenecek. 3 eleme adayından biri Survivor'a veda etmiş olacak.