Abone Ol

Survivor'da elemeye kim kaldı?

Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar eleme için bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Gönüllüler takımında adı en çok yazılan Semih, eleme için çıkan ilk isim oldu.

Survivor'da elemeye kim kaldı?

Survivor’ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Kerimoğlu’ nun kararıyla, Semih Öztürk’ten sonra ikinci eleme adayı Efecan oldu.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR ?

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

Survivor'da elemeye kim kaldı? - Resim: 1Semih Öztürk kimdir Survivor'da neden bayıldı?

SURVİVOR EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

Efecan Dianzenza Londra doğumlu. Babası yabancı, İngiliz vatandaşı olduğu için de soyadı yabancı. Annesi Türk olan Efecan Dianzenza 26 yaşında.

Efecan Dianzenza 3 yaşındayken ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonucunda hayatının büyük bir kısmını İzmir Karşıyaka’da geçirmiş. 9 yaşında Karşıyaka spor kulübünde futbol oynamaya başlayan Efecan Dianzenza, 14 yaşında Antalyaspor’a transfer oldu.

Survivor'da elemeye kim kaldı? - Resim: 2Survivor'da küfürlü kavga!

Sporun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Efecan Dianzenza Antalya'daki evinde küçük bir stüdyo kurdu ve underground albümler yaptı. Antalya’da iki sene yaşadıktan sonra İstanbul'a taşınan Efecan Dianzenza İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde futbol yaşamına devam etti. Underground müzikler yapan Efecan, İstanbul gece kulüplerinde dj’lik de yapmaya başladı.