Abone Ol

Survivorda el üstünde tutulan Nisa'ya Damla Can'dan flaş yorum

Survivor'da ödül oyununu kaybeden ve gözyaşlarına boğulan Nisa'yı takım arkadaşlarından Yasin teselli etmeye çalıştı. Damla Can, Nisa'nın bu ve buna benzer hallerini bir hayli eleştirdi ve 'Bu kadar tolere edilen yarışmacı Survivor tarihinde çok azdır' dedi.

Survivorda el üstünde tutulan Nisa'ya Damla Can'dan flaş yorum

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında Survivor’ın dikkat çeken isimlerinden olan ve Sercan ile aralarında aşk iddiaları ortaya atılan Nisa ile ilgili ilginç yorumlar yapıldı.

Eski Survivor yarışmacısı olan Damla Can, Nisa’nın takım arkadaşları tarafından çok fazla tolere edildiğini iddia etti.

“NİSA ELENİRSE ŞAŞIRMAM”

Survivor Panorama yorumcusu Damla Can, “Ben Nisa’yı çok seviyorum. Çok duygusal, çok naif. İnanılmaz güzel bir enerjisi var. Çok tatlı ama burada Nisa’ya hiçbir şekilde hak veremiyorum.

Nisa neden potansiyelinin farkında değil? Bu kadar sevilen kişinin karakterini ortaya koyması gerektiğini düşünüyorum. Neden Yasin’in kanatları altında? Yasin’den önce Nisa elenirse şaşırmam.

Hata yapsa dahi insanlar tepki göstermiyor. Nisa’ya baktığımız zaman karakterini ortaya koymuyor. Bu kadar tolere edilen yarışmacı Survivor tarihinde çok azdır” ifadelerini kullandı.