Abone Ol

Survivor'da dün akşam kim elendi?

Ünlüler takımı 4 aday çıkararak Survivor'da zor bir hafta yaşamıştı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte dün akşam yaşananlar ve Survivor 2017'ye veda eden yarışmacı..

Survivor'da dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Diğer adaylara göre rakibinden daha az SMS oyu alan yarışmacı adaya ve arkadaşlarına veda etti. Survivor'da dün akşam konsey gecesiydi. Ünlüler takımından Sedat, Tarık, Sabriye ve Adem elenme adayı olarak potaya girmişti. Peki Survivor'da kim elendi? İşte sorunun cevabı ve dün akşam yaşananlar

Survivor 2017'de dün akşam oldukça kritik dakikalar yaşandı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar arasında iyice gerilimli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Survivor'da dün akşam tansiyon yine yükseldi. Ünlüler takımı eleme konseyinin de stresiyle iyice yükselmeye başladı. Adem ve Fatih arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmaya Serhat'ın da dahil olmasıyla olaylar büyüdü.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Survivor 2017'de eleme öncesi Ünlüler adasında dengeler bozuldu. İki dokunulmazlık oyunundanda yenik ayrılan Ünlüler dört eleme adayı belirledi. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında Sabriye ve Adem eleme adayı olarak gösterildi. Suların durulmadığı ve tartışmaların yaşandığı Survivor Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyunundan da yenilgiyle ayrılmıştı.

İlk dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyin ardından yaşanan tartışmaların sonrasında kaybedilen ikinci dokunulmazlığin ardından Tarık ve Sedat eleme adayı olmak istedi. Ünlüler takımında bu isteğin ardından Tarık ve Sedat son iki eleme adayı oldu. Gerçekleştirilen SMS oylamasıyla birlikte survivor'a veda eden isim belli oldu. Survivor 2017'de adaya halk oylaması sonucuyla veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

Survivor'da dün akşam kim elendi? - Resim: 1

Adem, Fatih ve Serhat arasında şoke eden olay

dün akşam oynanan sembol oyununun sonunda Adem ve Fatih eski defterleri açınca Ünlüler takımı içinde büyük bir tartışma yaşandı. Adem ve Fatih arasında tansiyon iyice yükseldi. Sabriye'yi teselli etmeye çalışan Adem, Fatih için onursuzlar kelimesini kullanınca bir anda olay büyüdü. İkili arasında yaşanan laf savaşına Serhat'ın da dahil olmasıyla tartışma iyice yükseldi. Yarışmayı kazanan İlhan Mansız ve Sema Apak arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra yarışmacılar sakinleşti ve ödülü kazananlar ödüle gittiler.

İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de dün akşam oynanan iletişim oyununda heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşandı. Yakın arkadaşları ve aileleriyle iletişime geçecek olan iki takımda kanlarının adeta son damlasına kadar mücadele verdiler. Ünlüler takımı kaybettikleri aile ödülüne kavuşmak için yarıştı. Gönüllüler takımı ise yakın arkadaşlarından gelecek olan mesajlar için mücadele verdiler. İlk turda gönüllüler takımı çok iyi bir performans sergileyerek durumu 1-0'a getirdiler. İkinci turda ise Sabriye Şengül'ün müthiş bir çıkışı vardı. ikinci turda Sabriye'nin de sayılar kazanmasıyla durum 1-1'e geldi. Final etabında ise müthiş bir heyecan yaşandı. Oynanan finalin ardından iletişim oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu.

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI

Adem ve diğer yarışmacılar arasındaki anlaşmazlık her geçen gün tırmanıyor. Tüm bu gelişmelerin yanında dikkat çeken anlardan biri de Sema'nın parkurda atladığı bir görüntüden sonra sakatlanıyor olması. Survivor'da dün akşam ödül oyununda kuru fasülye, tatlı ve çorba ödülü vardı. Bunu gören yarışmacıların, heyecanı ve hırsı daha da arttı. Ödül oyununu ünlüler takımı kazanırken, Fatih 'bilbakalım' oyunununde finale kaldığı için ödülü iki porsiyon yiyerek en şanslı yarışmacı oldu.

Geçen hafta yaşananlar

Survivor'da geçtiğimiz hafta sonu ilginç anlar yaşandı, Acun Ilıcalı'da şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlüler takımında bir biriyle kavgalı olan isimler gönüllü olarak eleme potasında karşı karşıya gelmek istedi. Ünlüler takımı kelimenin tam anlamıyla bölünme yaşıyor. İki gün üst üstte oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında büyük kavgalar ve suçlamalar yaşanıyor. Kendi isteği ile aday olan iki yarışmacı bulunuyor.

Bunlardan en şaşırtıcı olanı ise Tarık Mengüç ve Sedat oldu. İki yarışmacı arkadaşlarına rica ederek elenme adayı olarak potaya çıkmak istediklerini belirtti.

Survivor'da dün akşam kim elendi? - Resim: 2

Sedat neden aday oldu?

Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, dün akşam kendi isteği ile eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan İlhan Mansız'a rica ederek elenme adayı olan Sedat, Adem adada delikanlı ise karşıma çıksın demiş, bende onun bu isteğini yerine getirmek istedim ve karşısına çıkıyorum diyerek, Adem ile arasındaki savaşa farklı bir boyut getirdi. İlk günlerden beri anlaşamayan iki yarışmacı bu hafta ilk defa potada karşı karşıya gelecekler.

Survivor'da dün akşam kim elendi? - Resim: 3

Tarık Mengüç neden Survivor'a katıldığını açıkladı

Tarık Mengüç Survivor'a oğlunun isteği ile katıldığını, yaşının 45 olmasına rağmen oradaki genç yarışmacılar ile savaşmaya çalıştığını belirtti. Hayatında hiç kavga etmediğini sözlerine ekleyen Tarık, Kuştepe gibi bir yerde yetiştim buna rağmen hiç kavga etmemişimdir. Oğlumun 3 yıldır buraya katılmam hayaliydi onu gerçekleştirmek istedim. Ama yaşım 45 buradaki yarışmalarda başarılı olamıyorum. Bu yüzden eğer halkım beni burda görmek istiyorsa kalacağım, bunun için adımın yazılmasını istedim.

Adem yaşananlara sert çıktı

Adem Kılıççı adının yazılmasının ardından Sedat'ın suçlamaları üzerine adada kim gitmemi istiyorsa karşıma çıksın. Böyle oyunlara gerek göğüs göğüse çarpışalım dedim, sözlerim hep sakız gibi sağa sola çekiliyor. Adadan gitmem için gece gündüz dua eden insanlar var, Benimle göğüs göğüse çarpışan insanın elini öperim. Tek istediğim arkamdan iş çevrilmemesi ve açıkça yüz yüze konuşulması. İlhan ağabey de sözlerimi yanlış anlamış demekki o da böyle düşünüyor. Beni halkım burda istemiyorsa zaten çeker giderim. dedi..

Sabriye bu yapılanlar tokat gibi geldi

Sabriye takımın üstüne gelmesinden dolayı sinirinin çok bozulduğunu ama artık kendisine geldiğini ona karşı yapılanların bir tokat gibi gelip onu ayağa kaldırdığını sözlerine ekledi. Adadan gitmek istemediğini söyleyen Sabriye, Adem kardeşimi bu savaşta yalnız bırakmak istemiyorum dedi.