Abone Ol

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Survivor 2016 95. bölüm tanıtımı yayınlandı. Bu akşam düzenlenecek konseyde haftanın elemeye kalan isim açıklanacak. İzleyicinin merakla beklediği Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazanacak?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Survivor 2016 94. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Survivor 12 Haziran 2016 yeni bölümde Pazar akşamı Ödül Oyunu yapıldı ve kazanan takım güzel bir gez ödülünün sahibi oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor 2016'da finale doğru yaklaşırken kazanılan ödüller ARTık çok daha değerli. Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getirecek olan dokunulmazlık oyunu ile eleme adayı çıkaracak takım belirlenecek. Dokunulmazlığı kaybeden takımın kendi arasında oynayacağı bireysel dokunulmazlık sahibini bulacak. Konsey öncesi merakla beklenen Survivor 2016'da dokunulmazlığı kim kazanacak? sorusunun yanıtı bu akşam belli olacak. Eleme adayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz..


Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor 2016' Yarışması ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Survivor 2016'da takımlar ikinci dokunulmazlık oyunu için 13 Haziran Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Ve ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası düzenlenecek konseyde haftanın ikinci elemeye adayı belli olacak. Elenen isim ise 14 Haziran Salı akşamı çıkan SMS sonuçlarına göre belirlenecek.

Acun Ilıcalı Survivor 2016 şampiyonunun belirleneceği Kıbrıs Finalinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Acun Ilıcalı Kıbrıs’taki Büyük Finalin 29 Haziran 2016’da yapılacağını açıkladı. Finaldeki yarışmaların ise Kıbrıs’ta değil yine geçen sene olduğu gibi Dominik’te çekileceğini açıkladı.

SURVİVOR BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 yeni bölümde yarışmacılar Bil Bakalım oyunu oynadı. Alp Kırşan yarışmacılarla sohbet ettikten sonra ödül oyununa geçildi. Bil Bakalım'da Nagihan ve Semih finale kalan isim oldu. Ödülde ise Beko 4K LED TV vardı. Nagihan ve Semih ikilisinden ödülü kazanan isim Semih oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 94. bölümde yarışmacılar Dokunulmazlık yerine ödül oyunu oynadılar. Bu ödülü kazanan takım muhteşem bir gezinin sahibi oldu. Yeni bölümde ödülü kazanan takım Gönüllüler oldu.

SEMİH ÖZTÜRK FİNAL ŞANSINI AZALTIYOR!

'Survivor 2016' boyunca her yaptığı olay olan Semih Öztürk, son olarak eski yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu tarafından ilginç bir şekilde eleştirildi.

'Survivor Panorama' programının yorumcularından Hakan Hatipoğlu, canlı yayında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Son olarak Efecan Dianzenza'nın elendiği 'Survivor 2016' Yarışması hakkında detaylı incelemelerin ve sohbetlerin yapıldığı programın son bölümünde, gönüllüler takımından ünlülere geçen Semih Öztürk masaya yatırıldı.

"KARŞISINA DEFTERİ KOYSAK..."

Masasının üzerinde bulunan defteri eline alan Hatipoğlu, "Semih final şansını çok azaltıyor, şu andan itibaren karşısına defteri koysak kazanan defter olur. Çünkü bunlar çok yanlış şeyler" yorumunda bulundu.

SMS'TE DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Semih Öztürk, SMS oylamasında önce Serkay Tütüncü'nün ardından Nagihan Karadere'nin gerisinde kalmıştı.

DAMLA, İBRAHİM'E KIZDI: NE YAPIYORSUN!

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Damla, kenardan kendisini motive etmeye çalışan İbrahim’i yanlış anlayınca ikili arasında tartışma yaşandı. Survivor 2016’ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler aileleri ile görüşmek için iletişim Oyununa çıktılar.

DAMLA KIZDI: NE YAPIYORSUN!

Ödül oyunu esnasında Nagihan’la karşılaşan Damla, kenardan kendisini motive etmeye çalışan İbrahim’i yanlış anlayınca ikili arasında tartışma yaşandı. İbrahim niyetinin motive etmek olduğunu belirtirken Serkay da İbrahim’i haklı buldu. İkili daha sonra anlaşmaya vardılar.

SERKAY KAFASINI ÇARPTI

Serkay oyunun hemen başında birçok engelin bulunduğu parkurda kafasını engele çarptı. Bir an oyuna ara veren başarılı yarışmacı daha sonra “İyiyim” diyerek oyuna devam etti. Oyun sonrası ise doktorlar mudahalede bulundu.

Oyun sırasında gönüllüler takımında yaşanan sert tartışma herkesi şaşırttı. 'Survivor 2016' yarışmasında bu hafta, gönüllüler takımında Damla ile İbrahim Giydirir arasında tartışma yaşandı.

İBRAHİM GİYDİRİR'DEN OYUN SONRASI ÖZÜRÖdül oyununda başarısız bir grafik çizen İbrahim Giydirir, adaya döndükten sonra Damla Can ve Serkay Tütüncü'den özür diledi.

Survivor 2016' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016'daki ilk maçını izleme hakkını ünlüler takımı kazandı.

Serkay Tütüncü'nün aldığı sayıların aksine Oyunda kötü bir performans sergileyen İbrahim Giydirir, adada ilginç açıklamalarda bulundu.

Takım arkadaşlarıyla konuşan İbrahim, "Bir tane sayı almış olabilirim. Özür diliyorum sizlerden ama yok. Oyun, Damla ve bana ciddi anlamda bakmıyordu. Tabii ki şans faktörü çok fazlaydı. Senin (Serkay) gösterdiğin performansın yarısını veya 3'te 1'ini biz gösterseydik oyun bizdeydi" ifadelerini kullandı.