Abone Ol

Survivor'da diskalifiye şoku: Semih ve Zafer kavgası yayınlandı

Survivor dün akşam stresli dakikalar yaşandı. Survivor'da Zafer ve Semih'in kavga etmeleri gönüllüler takımında büyük şok yaşattı. Zafer Semih kavgasının görüntüleri de ada konseyinde yapılan açıklamanın ardından yayınlandı.

Survivor'da diskalifiye şoku: Semih ve Zafer kavgası

Suvivor'da dün akşam ada konseyi toplandı ve Semih ile Zafer arasında yaşanan kavgageceye damga vurdu. Survivor'da Zafer Semih'le kavga etti peki yarışmacılar dikalifiye oldu mu? Herkes Survivor'da Semih ve Zafer'in diskalifiye olup olmayacağını merak ediyordu ama izleyicileri şaşırtan bir karar ortaya çıktı. Peki Survivor'da Semih ve Zafer diskalifiye oldu mu?

Acun Ilıcalı daha sonra Survivor'da Zafer ve Semih arasında yaşanan kavganın görüntülerini yayınlandı.Görüntülerde Zafer ve Semih arasında şiddetli bir kavganın yaşandığı görüldü. Zafer'in, Semih'e küfür etmesi de görüntülere yansıdı. Survivor'da Zafer ve Semih arasında yaşanan olayın detayları dün akşam ada konseyinde görüşüldü. Yapılan konseyde son karar verildi. Acun Ilıcalı, Zafer'in davranışlarının ada güvenliğini tehdit ettiği ve risk gördükleri için Zafer'in Survivor'dan diskalifiye edildiğini açıkladı. Survivor Semih de bundan sonra Ünlüler takımında yarışacak. Survivor Semih hakkında da flaş bir karar verildi. Survivor Semih yarışmaya Ünlüler takımında devam edecek.

Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;

Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha alevlenmiş. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar. Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti. Survivor'da yaşanan olayda, görüntülere bakarak kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veren Acun Ilıcalı, Zafer Mete'nin diskalifiye olduğunu açıkladı.

işte o anlar:

Acun Ilıcalı, Semih- Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu daha önce açıklamıştı. Adadaki ekip Semih-Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu oldu. Survivor'da Semih-Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Acun Ilıcalı'nın vermiş olduğu kararla yayınlanan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

SURVİVOR'DA ZAFER SEMİH KAVGASI BÖYLE GELİŞTİ - İZLE


Survivor 2016 son konseyde adada yaşanan tatsızlık nedeniyle dahil edilmeyen Survivor Semih ve Survivor Zafer konusu karara bağlanıyor. Survivor son konseyde Acun Ilıcalı'nın dile getirdiği flaş gelişme ile ilgili karar ilk kez bu akşam açıklanacak. Survivor izleyenlerin merakla beklediği karar ile ilgili tüm detaylar acunn.com Survivor sayfasından takip edilebilecek. Survivor'da geçtiğimiz haftanın eleneninin belli olacağı konsey öncesinde gönüllüler adasında istenmeyen gelişmeler yaşandı. Survivor Semih ile Survivor Zafer ile ilgili yaşananların ardından ikili Survivor'daki son konseye katılmadılar. Survivor 2016'da yaşananların ardından ilk kez olağanüstü konsey toplantısı düzenlendi. Bu akşam ekranlara gelecek olan konsey ile birlikte Survivor'da neler olacağını görebileceğiz.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN BAZI YORUMLAR

Ali Saltık ‏@alisaltik
Ütopya'da Semih'i tokatlayan Çağdaş diskalifiye olmuştu. Tarih tekerrür etti ve yine Semih'le kavga eden Zafer diskalifiye oldu. #survivor

Süvari Bora ‏@SuvariBora
Her gittiği yarışmada dayak yiyen, kavga eden, bölünmelere sebep olan biri masum değil suçlunun ta kendisidir.

Ayfer ‏@Ayfersinem_
Atakancılar Semih'in SMS gücünden korktukları için elensin diye Zaferi savunuyolar kavga olayında. Ezik misiniz kuzum

Survivor ALL STAR ‏@UnlulerALLStar 12 Nis
Semih Sabırlı Biri Asla Vurmaz Zafer Diskalifiye olmuştur inşallah Kavga Olmuşsa belki Semihi Ünlülere Gönderir Kesin Bu acun...

Gizeem ‏@eylulgibiii
Onu bilmem ama bu kavga en çok ünlülere yaradı kendi takımında kimseyle anlaşamayan Semih, paylaşılamayan çocuk haline geldi

Elfida ‏@Nsnygmru1
Gönüllüler ilk elemede gönderecekleri kişiydi Zafer. Şikayet etmeye başlamışlardı bile. Kavga sırasında hep onun sözleri biplendi.

Gamze Gül. ‏@_gmzgl 9 sa.9 saat önce
Nagihan, Semih'le kavga etsene bişey deniycez

Doğukan Demirci ‏@_Dogukan1905_
#survivor Bence atakanın ve semihin destekçileri kavga ediceğine bir olsun daha iyi mükemmel olur