Abone Ol

Survivor'da büyük kavga! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Takımlar bir türlü yenişemeyince bayrak yarışında sonuç belli oldu.

Survivor'da büyük kavga! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam yarışmacıların en sevdiği ödüllerden biri olan seyehat ödülü vardı. Ödül büyük olunca çekişmede büyük oldu. İki takımın hırsla yarıştığı oyunlarda bir türlü kazanan belli olmadı ve eşitlik bozulmayınca sonucu bayrak yarışı belirledi.

Ödül oyununu 5-4'lük skor ile gönüllüler takımı kazandı. Ödül oyununda Ünlüler'i yenerek ödülün sahibi olan Gönüllüler Takımı yarışmacıları Santo Domingo'da rüya gibi bir gece geçirdiler. Hem güzel bir gezi yapan gönüllüler takımı hem de karınlarını doyurdular.

İLHAN VE SERHAT BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor'ın bu akşamki bölümünde ise dokunulmazlık oyunu nedeniyle gergin olan yarışmacılar birbirlerine sert çıkıyor. Serhat, İlhan Mansız ile ciddi bir tartışmanın içine giriyor. Oyunun hemen ardından gerçekleştiği anlaşılan tartışmanın ardından Serhat sinirlenerek oradan ayrılıyor.

Gelen tanıtım görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla, İlhan oyunun hemen bitiminde Serhat'a eleştiride bulunuyor. Serhat'ta 'dur bir soluklanalım' diyerek İlhan Mansız'a çıkışıyor.