Abone Ol

Survivor'da bu akşam kim diskalifiye olacak?

Tv8 ekranlarına yayınlanan Survivor 2016 reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Son derece çetin bir mücadele verilen Survivor'da bu akşam neler olacak? Survivor adasında diskalifiye kararı büyük bir merak konusu olmayı sürdürüyor...

Survivor'da bu akşam kim diskalifiye olacak?

Survivor 2016 tüm hızıyla sürüyor. Zafer Mete ve Semih Öztürk arasındaki kavga sonrası diskalifiye mi olacaklar? Yoksa devam mı edecekler? Bunun kararı verilecek. İzleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor 2016'da amansız bir mücadele veriliyor. Müthiş bir mücadelenin yaşandığı Survivor'da haftalar geçtip sona yaklaşıldıkça heyecan katsayısı da katlanarak büyüyor. Peki bu akşam neler yaşanacak? İşte yanıtı...

SEMİH ÖZTÜRK ZAFER METE OLAYI NEDİR? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

Semih ve Zafer'in Kaderi Bu Akşam Belli Olacak

Survivor'da birbirlerine giren Semih-Zafer kavgasında Acun Ilıcalı'nan kararı bekleniyor. Görüntülerin izlenmesinin ardından bu iki isim Survivor'dan diskalifiye olabilir.

Survivor adasında hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Elemenin olduğu konseye 2 saat kala gönüllüler adasında Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girdi. Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle istenmeyen şekilde sonuçlandı.

SURVİVOR'DAN DİSKALİFİYE OLABİLİRLER

Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük bir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.

Survivor'da bu akşam kim diskalifiye olacak? - Resim: 1

BU AKŞAM DUYURACAK

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verrecek. Bu karar da olağanüstü toplanacak olan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın aldığı Semih - Zafer kararı bu akşam Survivor yayınında duyurması bekleniyor. Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

ACUN ILICALI DUYURMUŞTU

Semih ile Zafer arasındaki kavgayla ilgili şok açıklamayı Acun Ilıcalı önceki günkü ada konseyinde yapmıştı.Acun Ilıcalı Semih Zafer olayıyla ilgili şu bilgileri vermişti: "Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı.

"GÖRÜNTÜLERİ SEYREDİP KARARA VARACAĞIZ"

Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.

"GERİLİM BAŞKA BİR BOYUTA GEÇTİ"

Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil."

Bu Akşam 45.bölümü yayınlanacak olan Survivor 2016 heyecanla bekleniyor.

44.bölümde ünlüler ve gönüllüler barkbekü için kıyasıya yarıştılar. Ödülü kazanan ünlüler takımı olmuştu.

Survivor bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında...