Abone Ol

Survivor'da Acun Ilıcalı Turabi'ye fena patladı: Yeter artık burada tek patron benim

Survivor All Star 2024 yarışma kavgalara sahne oluyor. Eleme gecesinde Turabi'nin herkese ayar vermeye çalışması Acun Ilıcalı'yı da isyan ettirdi. Eleme oylamasında Özgür ve Bozok eşit oy aldı. Turabi'nin takım kaptanı Özgür'ü yazması gerilimi daha da artırdı.

Survivor'da Acun Ilıcalı Turabi'ye fena patladı: Yeter artık burada tek patron benim

Survivor All Star'da kavgalar ve gerilimler bitmiyor. Turabi'nin bütün yarışmacılar üzerinde baskı yapmasına Acun Ilıcalı daha fazla dayanamadı. Ilıcalı Turabi'yi "Buranın tek bir patronu var o da benim!" sözleriyle uyardı.

Survivor 2024 All Star Eleme gecesinde Özgür, "Takım kaptanını bile yazacak kadar şuursuzca davrananlar var" demesini üzerine alınan Turabj olay çıkardı. Turabi kendisine şuursuz dediğini iddia ederek Özgür'e 'yalaka' diye bağırdı.

Acun Ilıcalı Turabi'ye "Sen sanki problem aramaya gelmiş gibisin ya! Ne oldu bir sakinleş, ne dedi sana anlamadım. Sana bir şey demedi ki... Turabi sen bu ortamı böyle geremezsin, şu anda yaptığın doğru bir şey değil. Sen şu anda, konseyde sen konuşma, onu deme bunu deme... Ne oluyoruz ya! Dingonun ahırı değil burası Turabi" diyerek çok sinirlendi.

Acun Ilıcalı "Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek Turabi'ye sert çıktı.

Turabi ise "Sen adada değilsin bilmiyorsun nasıl davrandıklarını" deyince Acun Ilıcalı ise "Adada madada olmak istemiyorum" diyerek yanıt verdi.

Çok sinirlenen Acun Ilıcalı konsey toplantısını apar topar bitirdi.